Yolladığım Mailin Ne Zaman Okunduğu, Okunmadığı Hakkında Bilgi Veren Program Veya Ayarlama Var Mı?
-
böyle bi program ya da ne bileyim e-mail servisine göre ayar var mıdır?bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.
-
bilen yok mu yahu???
-
program, ayar varmi bilmiyorum ama hosting varsa html icerikli bir mail yollayarak maili attigin kisi maili actigi anda bir kod isletip sana geri bildirim yapabilirsin bunun hakkinda bir makalede vardi bulursam yollarim
EDIT
Makale adresi:
-
teşekkür ederim xtlan.amma, lakin, fakat :) biraz karışık.daha kolay bi yol bilen arkadaşlar yazabilir.
-
zararlı html tagları kapalı olduğu için öyle birşey gelmez, xtlan arkadaşımız verdiği linke bakarsanız sayfada script tagı ile başka bir siteden .asp sayfası çağırıyor ve o sayfa çağırılmışsa mail okunmuştur demektir çağırılmamışsa okunmamıştır demekki ama mail hizmeti veren yerler zararlı html taglarını kapatıyor...
eğer açık olsa adam o şekilde cokie çalabilir veya adam maili açar açmaz face bir mail sayfasına yönlendirebilir...
-
şööle anlatiim kanka eğer bi hotmail veya yahoo gibi free bir mail adrsin varsa bunlarda senin istediğin gibi bir hizmet almak için premium üyeliğe geçmen lazım yani bir miktar hizmet bedeli veya paralı bir adres alman lazım. ama şirketinin mail adresi varsa mesela adın@şirketin.com gibi bunları outlook a yönlendirisin ve hesaplarını düzenlersin daha sonra yenmi posta oluştur sekmesine gelirsin..karşına yeni bir pencere gelir buraya mailini ve gidecek adresi yazarsın daha sonra "Araçlar" menüsünden "okundu bilgisi iste" menü seçeneğine tıklarsın...gönderdiğin mail okunduğu anda sanada bir mail gelir ve seni uyarırı.bu sistemi hotmail veya başka bir free mail adresinde denemedim ama diğer mail adreslerinde oluyo...
Toplam Hit: 12281 Toplam Mesaj: 6