Yolun Sonu Yarının Başlangıcı - Kana Kan İntikam
-
Sayın dostlar, forumda da, özel hayatımda da sosyal yönden pek aktif diilim. Ancak bu ülkedeki tepkisizlik beni çileden çıkarıyor. artık. Bilmiyorum ama bişey yapmalıyız. Bu sessizlik bana tarih kitaplarını hatırlatıyor. Niye karsi durmuyoruz, neden herseye yüzümüzü çeviriyoruz, yeter lan artık.
Serefsizler, kahpeler topluluğu apo posteri açar, kürdistan ister, diğeri yolsuzluk yapar milleti züker, birileri sadece yalakalık yapar. Ya babalar hakketen çileden çıktım. Artık tepki vermeli eylem yapmalıyız. Bilmiyorum ama herkes bisey yapmalı benim kendime has planlarım var. Susup oturamam, psikolojim bozuldu aq.
En basitinden bu adamlar bu soysuzlar kendi vatanımızda bize saldırmıyor mu, bizim vatandaşlık haklarımızdan yararlan mıyor mu ? Ben bana en yakın dtp bürosuna molotof kokteyli mi atmalıyım, ne biliyim net üstünde türkün pkk ile mücadelesi örgütü kurulması için çaba mı göstermeliyim...
Ya mahalledeki kürt e soruyorum abi siz afedersin ama habire ürüyosunuz ne is ya diye. Adam ülkeyi ele geçirceklerini söylüyo, yani buna cesaretleri var artık (tabii oarada adamın ağzını burnun kırdık da...). Ya bazı kürt sitelerinde izmir niye bizim olmasın diyen o.ç var.
Yeter lan diyorum bu hayasızca akına. bence kürtlerin çocuk doğurması bile yasaklanmalı, ne biliyim 2 çocuktan fazla üremek yasaktır diye; çindeki gibi. insan hakları diye diye ayakta zekiyolar bizi. Ağzımı iice bozdum kusura bakmayın ama harbiden köpürdüm artık, taştım, gözüm karardı. adamlar meclisimizde ya hepsi kahpe hepsi terorist.
Cem abimin de dediği gibi bişey yapmalıyız. niye hep iyi taraf biziz, niye hep susuyoruz lan. Bıktım ya avrupa ülkeleri bile vatanına sahip çıkıyo. İngiltere 58 gün gözaltı süresini tartışıyo. Biz kahpenin dölünü imaralıda besliyoruz, adamın oradan pkk yı yönetmesini izliyoruz. neymis göz hapsi verilmiş. senin amerikan, senin dostun ne yapıyor senin kuyunu kazıyor sadece...
Bu böyle sürüp gider, bize yapılanlar karşısında niye hep tepkisisiz ya. Bizim de hain olma bizimde acımasız olma zamanımız geldi. Bu soysuzlar iyice azdı. bilmiyoırum ama ben kendi çapımda fiziksel eylemler yapıcam. Aktif olucam sessiz kalmıcam. yıkım yapma zamanı geldi.
Bu hayasızca akına son verme zamanı geldi. Fikri olanları bu dava için çağırıyorum. En basitinden türk ordusu neler yapmalı, ne biliyim mesela biyolojik silah mı geliştirmeli, güney koreli bilim adamları ile ortak projeler mi,
Hani diyolar ya şerefsizler türkler soykırım yaptı diye. Şimdi soykırım yapma zamanı geldi, biraz gaza gelmiş gibi yazıyor olabilirim ama ciddiyim...
Bazıları ne yapıyorsun, insanlık onuruna sığarmı, biz kardeşiz diyebilir ya söyleyin bana karadenizliler iç anadolular, egeliler aç diil mi lan onalr niye kahpelik yapmıyor, uzatıyorum boş yere; herkesi harekete, silkenlenmeye davet ediyorum. yalvarıyorum tepkji verelim artık, çevremizi de uyandırmaya çalışalım.
4 tane şehidimiz var, haberler arap kralından, sevda tepesinden bahsediyor. bu ne ya sokaktaki köpekler daha değerli olmuş artık ulan. ülkede yas ilan edilmiyor ya var ya kusucam artık bu pislikler yüzünden .
Unutma sen akıncısın, sen yiğitsin, gerekirse sen acımasızsın, ve gerekirse sen yumrunuğunu indireceksin hainin suratına...
Ya Allah, süngüler çıksın hain avı başlasın...
-
kardeş senin düşündüklerini biz de düşünüyoruz içimizdeki ateş bi türlü sönmüyor ama burası Türkiye işte bekle gör politikası uygulamaktan başka bi şey yapamıyoruz benim sizlere tavsiyem mutlaka evinizde silah bulundurmanız işin başa düşeceği günler yaklaşıyor Allah sonumuzu hayır etsin
-
hacı bekliycez
böyle birden gaza gelkmekle olmaz
işgal başladığında nası kurduysak kuva-i milliye yi gene kurarız şimdilik gaza gelmenin anlamı yok (kanımca)
-
Kürt Türk kardeştir konusu kilitlendiğine göre bu konuda kilitlenmeli.
tarikatta ayrıma yol açması muhtemel bir konu.
-
bence birkaç bin kişi toplanıp meclisi basmalıyız, tüm aksaklık ordan başlıyor çünkü. sayımız yeterli olursa ne polis ne asker müdahale edemez, çünkü eminim ki onlar da böyle sosyal bir devrim olması için dua ediyorlar. yönetimi bizim gibi vatansever insanlar almadıkça adam olamayacaz. bu arada lafım sadece akp'ye değil, ben mhp'ye oy verdim ama pişmanım. bundan sonra hiçbirine oy vermeyecem.
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Kürt Türk kardeştir konusu kilitlendiğine göre bu konuda kilitlenmeli.
tarikatta ayrıma yol açması muhtemel bir konu.
-----------------------------
kardeşim haklısın 2 gün evvel tv de haberlerde izlediydim, En ufak Ceviz kabuğunu doldurmayacak konularda, Küp oluyor Saldırgan vede tedirgin bir toplum olmuşuz diye öernekler le Haber vermişti Flash tv.Şimdi bu arkadaşımız bir şerefsiz Kürt tarafından Çok çabuk doldu, gel gelelim, Sanırım o kadar dolduki bir adet pire için Tüm Evi yakmaya karar verdi sanırım. Böyle olmamalı kardeşim böyle değil. İç Savaş çıkacaksada bunu tetikleyecek en son kişi bile bu arkadaşımız olamayacak, Sebep Zaten İç Savaç Tehdidi korkarım kapıda bu gidişle cereyan etmesinden korkuyorum Zira Yıkım geliyor, demektir Bölündük demektir, Bölücü terörle mücadele ettiğimizi Unutup Bölünmeye niyet sarmış gördüm bazı arkadaşları.