Yöneticic Olarak Pcye Girme
-
Diğelimki bir bilgisayara kullanıcı şifresi konulmuş ve o bilgisayarın şifresi olmadan giremiyorsunuz
çözüm:
ctrl+alt+del 2 kere arka arkaya basın ve kullanıcı adı olarak Administrator yazın entra basın ve oturumu açın...

SeLameTLe...
-
konuyu yanlış yere açmışsın 1 bunun Mirc / Irc / Icq / Mail Güvenliği ile ne ilgisi var
2. hala bu yolu bilmeyen insan war mıdır ülkede bilmiyorum
-
ben bilmiodum
-
Administrator 'un şifresi yokmu peki :) Ya şansınıza bi cafede yada arkadaşınızın evinde deniyosunuz girincede bunu bi açıkmış gibi yayıyosunuz nete. :P
-
Puhuhuuh bu dediniz sadece PC Giriş aşamasında kolaylık salamakta admin sadece pc de başka bir
hesap açarak pc girişi sağlar bunu da bilmiyorsanız puhuhuuhuh
-
gel seni böğrüme basıyım .. acele eetme abisi öğrencen daha :) ... kurulum aşamasında admine parola verilmediyse girersin .. ama o bilgisayarın başına geçersen ... uzak masa üstünden girmeyi deneme sakın üzülürüm :( ... neyse tatlı çocuk :P öğreniceğin çok şey var .. ama yinede eyvallah ;)
-
walla kardeş ben bilmiyordum ama kucuk kardeşim arkdaşından oğrenmiş we giriyordu bu sefer ona da şifre koydum:)) artık kimse onuda bulamaz:Pp
-
Windowsu yeni yüklediğinde belirlemen lazım sanırım.Belirlemezsen boş oluyor.
§exeñ bunu yazdı:
-----------------------------
Administrator 'un şifresi yokmu peki :) Ya şansınıza bi cafede yada arkadaşınızın evinde deniyosunuz girincede bunu bi açıkmış gibi yayıyosunuz nete. :P
----------------------------- -
03/09/2005 2:09:24 PM
Paranın Aq Sıf Para Yüzünden Güzelim Şekil Tahri T-Shirtlerden ALamamıştım :( aq Rize/ispir :Dönce bi konunun açılış tarihine bak bide konu hortlatmak yassaktı sanırsam güsel kardeşim...