Yonetim Bilişim Sistemleri Uzmani Ne İşe Yarar.
-
beykent uni. %50 kazandim tercihte ancak pek bilgim yok meslekle ilgili iş olanakları okuyan yada bilen arklar yardımcı olursa sevinirim hea bide tabi maaşi falan hakkında bilgi verebilinirse
-
her türlü yazılım işiyle uğraşan firmalarda ve türktelekom gibi şirketlerde çalışırsın. örnek: A firması hastane otomasyonu yazılımı kodlayıp geliştiriyorsa bunu müşterilere/kullanıcılara nasıl kullanılacağını yönetim bilişim sistemleri uzmanı eğitmekle veya seminer vermekte.. Şirketlere ve unvanlara göre farklılık gösteriyor hocam iş olanakları çok fazla değil ama işsiz kalmazsın yabancı dilin olursa yurtdışında da bulursun iş kariyerde yaparsın..
-
bişeye yarar heralde. bende boğaziçi ybs kazandım. zamanla göreceğiz...
-
Kendini geliştirmezsen bir boka yaramaz.
Bunu yıllardır piyasada olan,o bölümden bir sürü arkadaşı olan ve bilgisayar mühendisligini bitirmiş biri olarak söylüyorum.İşletme dersleriyle bilişim derslerini karıştırıp bilişim firmalarına yönetici yetiştiriyorlar güya.Bakıyorumda ne gördükleri network network degil ne yazılım yazılım degil.4 yıl mühendislik okuyup üstüne mba yapmış adam her zaman yöneticilik bakımından ilk tercih oluyor.Özetle bölümüne bakmıcaksın kendini geliştiriceksin o zaman iyi yerlere gelirsin.