Yönetim Ekonomisi Uzmanları
-
Yuksek Lisans yapiyorum sinavimiz var 2 gun sonra. Ilk 4 hafta devam edemedim. Sinava kadar geriye kalan 4 haftaninda 3' une katilim yapabildim. Sinavimiz 1 soru olacak. Parca verecek hoca bizde onu yorumlayacagiz. Soyle 10 ornek okusam yeterli olacak. Elinizde boyle bir dokuman var mi? Bunun disinda onerebielceginiz kaynak? Ayni zamanda 8. Haftaya kadar olan konularin sunum ya da pdf dosyalarida varsa cok memnun olurum.
YÖNETİM EKONOMİSİ DERSİ İÇERİĞİ (2013/2014 Öğretim Yılı)
Prof.Dr. Akın OLGUN Prof.Dr. M.Metin ARTUKOĞLU
1. HAFTA (24.9.2013)
Yönetim nedir ?
Yönetici, Lider, İdareci, CEO Kavramları
Yönetici, Lider, İdareci Arasındaki Farklar2. HAFTA (01.10.2013)
İyi Bir Yöneticinin Özellikleri
Yönetim Süreci
Profesyonel Yönetimler
Yönetim Yaklaşımları3. HAFTA (08.10.2013)
Amerikan Tipi Yönetim, Z Tipi Yönetim
Yönetimde Yetki ve Sorumlulukların Dağılımı
Ast-Üst ilişkisi4. HAFTA (22.10.2013)
Yönetim Kademeleri
Yönetim Fonksiyonları5. HAFTA (05.11.2013)
Yönetim Fonksiyonları6. HAFTA (12.11.2013) Örgütlerde Çatışma, Rekabet ve İşbirliği
Küreselleşme ve Yönetim
7. HAFTA (26.11.2013) ARA SINAV
-
elimde döküman yok da bir ricam olacaktı. senin elindeki tüm dosyaları bana gönderir misin? sunumdur ders notudur pdf doc falan. kendimi geliştirmeye çalışıyorum. yüksek lisansa girmeye niyetlenmiştim olmadı bu sene. üstüne düşemedim. seneye girebilirim.
-
Prometheus bunu yazdı
elimde döküman yok da bir ricam olacaktı. senin elindeki tüm dosyaları bana gönderir misin? sunumdur ders notudur pdf doc falan. kendimi geliştirmeye çalışıyorum. yüksek lisansa girmeye niyetlenmiştim olmadı bu sene. üstüne düşemedim. seneye girebilirim.
Kardesim bende hic pdf, ppt, doc yok. Hoca 3 sayfa not yazdirdi. Onlari resimler yollarim buraya uyar mi?
-
döküman olarak düşünmüştüm aslında ama üşenmezsen yolla hocam. bulunsun okurum. yardım edebileceğim birşey olursa söyle elimden geleni yaparım.
-
Prometheus bunu yazdı
döküman olarak düşünmüştüm aslında ama üşenmezsen yolla hocam. bulunsun okurum. yardım edebileceğim birşey olursa söyle elimden geleni yaparım.
Sagol kardesim simdi temize dokecegim notlari telefonla ceker yollarim iki dakikami almaz. Konuyu takip et sen. :)
-
Prometheus bunu yazdı
https://hotfile.com/dl/256481824/8abd85c/yonetm_ekonoms_not.rar.html
Icinde 3 sayfa ders notu ve 5 adet dokuman bulunmakta.