Yönetme Formülü Bilmecesi...
-
bu mevzunun kesin bir yanıtı olmadığını düşünüyorum... fakat yorumlar ve en makul cevabı merak ediyorum...
yer: herhangi bi yer
şimdi,
kuru otlar arasında bir ceylan var
çalı dibinde bir aslan ve minik yavruları ...
ve yeşil otların arasında yatan bir sırtlan var...
ceylan sırtlanın yattığı yerdeki yeşil otları yemek istiyor ancak sırtlan ordayken oraya gidemez
aslan ise ceylanı, fakat sırtlan aslanın minik datlı yavrularını gözüne kestirmiş durumda
ve aslan yerini terk ettiği anda yavrulara saldıracak
sırtlan ceylanı neden mi yemiyor çünkü ona yetişecek kadar hızl değil...
bu senaryoda herkesi mutlu etmemiz lazım... vakit bol... beyin bedava....
-
bi konuda anlaşalım; yeşil otları mutlu etmenin formulü yok.
-
Aslan Ceylanın bir bacağını yer, sırtlana da pisbogazlik yapma dersin yavruların yarısını yer
ceylan da otları yer, hepsinin karnı doyar ve yaşarlar.
başka nasıl mutlu olabilrler ki?
HolyOne tarafından 15/Eki/13 03:57 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Aslan Ceylanın bir bacağını yer, sırtlana da pisbogazlik yapma dersin yavruların yarısını yer
ceylan da otları yer, hepsinin karnı doyar ve yaşarlar.
başka nasıl mutlu olabilrler ki?
tam olarak bilemiyorum işte başkan gerekli gereksiz her yerde aklıma geliyo şu mesele...
-
aslan sirtlana saldirip onu oldurur.. Onu yer daha sonra da pusuda bekleyip(Tok oldugu icin sabirla bekler) ceylanin geri gelip yesilligi yemesini bekler ve onuda yer..
is dunyasi acisindan bakarsanda once sana rakip olan adami cokertmeye calisirsin(sirtlan).. Bu arada bir gozunlede potansiyel rakibini izler biraz palazlandimida ona saldirirsin(ceylan).... Tabi diger rakibin yaralarini sarmaya ugrasirken senin ile ugrasmaz pek..
Orgutsel catisma acisindan bakarsan.. Sana rakip olacak adamini sessizce ortadan kaldirirsin, (digerlerinede goz dagi vermis olursun) aba altindan sopa gosterip korku yonetimiyle kendine daha SIKI baglarsin..Politika yapiyorsanda.. sirtlanla anlasip ceyalani paylasirsin..
Mafia.. Sirtlan ile kanka takilirsin anlasip ceylana sadirisiniz, ceylan yerde iken doner sirtlana sikarsin... (Kallesce ama sonucta kendi gucunu ve hakimiyetini koruma savasi )..
falanda filan gider boyle....