Yönlendirme
-
ArkadaşLar ben bi kızın numarasını aLdım we bu kızın cep teLefonunu haberi oLmadan kendi cep teLEfonuma yönLendirmek istiyorum (1qünLüqüne ya da 2 qünLüqüne) ya da bu kıza qeLen mesaJLarı okumak istiyorum ama onun bu konuda hiç bir şeyden haberi oLmayacak bunu nasıL yaparım biLen war sa yazabiLİrLermi Lütfen benim için çok önemLi
-
kardeş kızın telefon numarasını değil.DİREKT telefonu aman lazım :D yani numarayla yönlendirme olsaydı ohoooo böle bişiy olamaz bence bilen varsa yapmasını sölesin bizde öğrenek saygılar
-
çok zor yaw. ben de merak ettim şimdi, mümkün mü o? bileniniz yok mu?
-
Yorum yok
-
abarrttınız he
-
yaw ne biLiyim işte kızın haberi oLmadan teLefonundaki mesaJLarı öqrenmem Lazım :( ama nasıL yapıcam çözemedim hadi tahribatçıLar biLenininz yok mu umarım wardır böLe bişi
-
Yazmayacaktım ama sinirlendim.Hocam burdaki adamlar sihirbaz falan değil.Veya öyle bir yetenekleri de yok.Yapan varsa da o da sana yazmaz.Çünkü bu işleri yapan sayılı kişilerdir,belki vardır,adam turkcelli hack etmiştir (tabii yapan varsa) ama o o kadar emekten sonra millete söylemez. Onun için boş db yi şişirme.Konunu çöpe taşı,tabii taşıyabilirsin
-
Yahu öyLe birşey oLması mümkünmü aLLah askına biraz düşünsene.
-
aramayi yonlendirirsin msj lari yonlendiremezsin
Toplam Hit: 1523 Toplam Mesaj: 9