Yorum Yapılan Postlar
-
önceden altına çizik attığımız buna evde bakarım dediğimiz konularımız vvardı. artık yok.
bunun bir yolu varmı? ben bazı konularıma o şekilde ulaşabiliyordum. şu an bulamıyorum? bir yolu varmı
-
hocam iyi bayramlar, eğer doğru anlamışsam:
altta "favori" butonuna tıkladığınızda konuyu fav'a ekler, sonra üstteki menüden favorilerime girerseniz konuya ulaşırsınız.
-
ewt doğru anlamışsınız sayılabilir.
bundan sonrası için bu şekilde çizik yapabilirm.
peki daha önceden çizik yaptığım konulara ulaşma yolum yokmu?
yani aklıam birşey geliyo aa bunun konusu açılmıştı yorumda bırakmıştım diyip bulabileceğim?
yada başka müridlerin hangi konularda yorum yaptıklarını görebilecğeşim
-
Up
Bundan oncekileri goremiyozmu arkadas?
DrKeworks tarafından 18/Tem/15 09:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Aynen bende bunu çok merak ediyorum. Yani geriye dönük bi yapılandırma olabilmeli gibime geliyor. O kadar çizik attık önemli gördüğümüz konulara, hepsi gitti şuan.
Ayrıca "İlginizi çeken konulardan haberdar olmak için konu seçeneklerinden bildirimleri açın. Bildirim talep ettiğiniz konu listesini burada bulacaksınız."
Diyor. Bunu nasıl yapabileceğimi hala bulamadım ben :|
-
cuneyd bunu yazdı
Aynen bende bunu çok merak ediyorum. Yani geriye dönük bi yapılandırma olabilmeli gibime geliyor. O kadar çizik attık önemli gördüğümüz konulara, hepsi gitti şuan.
Ayrıca "İlginizi çeken konulardan haberdar olmak için konu seçeneklerinden bildirimleri açın. Bildirim talep ettiğiniz konu listesini burada bulacaksınız."
Diyor. Bunu nasıl yapabileceğimi hala bulamadım ben :|
konu açtığında altta konuyu gizle altında bir tik var hacım ondan bahsediyor.
acele etmeyin müridler şeyh ilham bekliyor şimdi değil ama kışa doğru tbt tam rayına oturur gibime geliyor tüm fonksiyonlar çalışır kullanışlı hale gelir.