Yorumlarınız Önemli...
-
Uzun yıllar R10'da kripto bozumu işini kurumsal plus olarak yaptım lakin orada yasaklanınca mecburen site kurup oradan devam ediyorum, yaptığım siteyi kullanıcı gözüyle yorumlarsanız sevinirim. Geceniz güzel olsun...
yorgoangelopoulos tarafından 22/Ağu/26 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu kripto piyasasına pek hakim değilim bir iki işlerm dışında pek işlem yapmadım fakat binance gibi uygulamalardan kendi coinlerimi bozdurup hesabıma çektiğimi hatırlıyorum.Şimdi sistemin kendisinde böyle bir özellik varken neden fazladan %5 ödeyip başka bir hesap üzerinden bozdurayım anlatırmısın hocam.Yargılama değil tamamiyle bilmediğimden soruyorum
-
güzel ama güven vermiyor.
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Bu kripto piyasasına pek hakim değilim bir iki işlerm dışında pek işlem yapmadım fakat binance gibi uygulamalardan kendi coinlerimi bozdurup hesabıma çektiğimi hatırlıyorum.Şimdi sistemin kendisinde böyle bir özellik varken neden fazladan %5 ödeyip başka bir hesap üzerinden bozdurayım anlatırmısın hocam.Yargılama değil tamamiyle bilmediğimden soruyorum
Borsadan parasını bankaya çekmek istemeyen, vergiden korkan vs çok sebebi var.
-
RETRET bunu yazdı
güzel ama güven vermiyor.
Tamam işte neden? :)
-
Prestijli duruyor, bence detaylara önem vererek hazırlamışsın.
Tebrikler, başarılar. -
yorgoangelopoulos bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
Borsadan parasını bankaya çekmek istemeyen, vergiden korkan vs çok sebebi var.
Peki insan tanımadığı birisine neden güvensin bu konuda.Açıkçası bana riskli geldi bu iş