You Tu Be Neden Piç Edildi
-
you tu be en azından benim pc de girmeye çalıştıgımda (başka bilgisayar da denemedim) bi açık bi kapalı sayfa görüntülenemiyor bazen açık bazen bilmem ne benim anlamadıgım bu siteyi günde 10 defa açıp kapatıyolar mı yoksa sorun benim kullandıgım dns de mi herkezin kullandıgı open dns yi kullanıyorum ama sorun ne neden açılıp kapanıyor neden piç oluyor bu you tu be. mesela az önce bi video upload ettim ve şimdi yine kapalı you tu be a giremiyorum ?
-
salla ya yutupmuş vime.com HD video destekli. ama daha iyidi dailymotion.com
-
- bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. site icerigi kucukler icin sakincali olabilir. yazilardan yazarlari sorumludur. kaynak gostermeden alintilanamaz. devlet tarafindan atanmis bir kurumun internet uzerinde kimin hangi bilgiye ulasip ulasamayacagina karar vermesi insan haklarina aykiridir. web siteleri kullanicilarin istekleri dogrultusunda baglandiklari yerlerdir. kullanicilar isterlerse bir web sitesine baglanmayabilirler. bu gucleri ve imkanlari mevcuttur. bir kullanici bir siteye baglanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkidir. baglanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkidir. halkin kendisine hizmet etmesi icin gorevlendirdigi kurumlar hadlerini asip halka neye ulasip ulasmayacagini bilmeyen cahil cuhela muamelesi edemezler. ebeveynlerin cocuklarini sakincali iceriklerden korumasi icin cok sayida bedava ve ucretli yazilim mevcuttur. bu yazilimlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmasik teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini kucuk dusurmesi ve ebleh yerine koymasi yasaktir.
- Eksisozluk Copright'ında yazan şu sozler tercumanım oldu sanki!
- Halkın seni seçerken ''Nitekim halkım en dogru en namuslu iktidarı seçecek kadar muktedirdir!'' diyordun ya ->>
- ;şimdi halkın da sana ''lan puşt benim hangi siteye girip girmeyecegime karar vermen için mi seçtim ben seni ben eşşekmiyimde nereye girip girmeyeceiğimi sana sorucam.Atmış kilidi anahtarı cebine sokmuş ...!!!
-
warez adult paylaşımlardan dolayı kapanan sitelerin kapanma düşüncesini doğru bulmuyorum.Pkk yandaşlığı yapan SİTE, ülke genelini bölücü amaçlı açılmış site vs. gibi sitelerin engellenmesinide tamamiyle doğru. Ama Atatürk e hakaret amaçlı sadece içerik barındıran sitenin kapanmasınıda bir bakıma doğru bir bakıma yanlış buluyorum. Doğru buluyorum çünkü silmiyorlar yada sildirtemiyoruz yada içeriği ekleyenin kimliğini yayınlamıyorlar. Yanlış buluyorum çünkü dünyada sadece 70 milyon giremiyor kalan 5 milyar küsür kişi gene giriyor.
-
evet bende de oluyo bazen açılıyo bazen açılmıyo üstüne düşmüyom fazla
-
Konsolosluklar ne z.kme var o zaman.Gitsin youtube sozcusunu bulsun bak kardes Turkiye ayaga kalkiyor su libkteki video tez kaldirilsin bi imza at bakim...... tarihinde ... saatinde real olarak feedback bildirimi yaptim .
Adam kaldırmıyoruz dedigi an zaten uluslararasi dava açılır siteye bu sefer dunyaya kapanma ihtimali soz konusu olur.
Videoyu yukleyen kişi de vay be yotubeyi hackledim der: )
bu isler biz kustuk oyle insanlarla isimiz olmaz gidiyorum demekle lokallesmekle sadece gerileriz.
yiyorsa kaldirmasinlar!!!
Girişi yasaklamışlar turkiye gormesin oyle rezaleti ama tum dunya gorebilir demişler.Deve kusu gibi gom kafayi dik g.tu havaya...
-
hocalar siktir edin bırakın tartışmayı ^^ bu durum herkezde bu şekildemi yani you tu be benim pc ve kullandıgım dns yoluyla piç olmuyor sa bunun sebebi ve çözümü nedir :) bildigim bir vtunnel var ama ondan da you tu be a login olunamıyor en temiz nasıl girip kendi hesabımı ve koydugum videoları kontrol edebilirim
-
Youtube Zaten Piçti.
Bir Videoyu kaldırmak kaç gün sürer ki amk. Onlarda bi piçlik varmış ki bizimkilerde iyice piç etmiş
-
yalandunya bunu yazdı:
-----------------------------Konsolosluklar ne z.kme var o zaman.Gitsin youtube sozcusunu bulsun bak kardes Turkiye ayaga kalkiyor su libkteki video tez kaldirilsin bi imza at bakim...... tarihinde ... saatinde real olarak feedback bildirimi yaptim .
Adam kaldırmıyoruz dedigi an zaten uluslararasi dava açılır siteye bu sefer dunyaya kapanma ihtimali soz konusu olur.
Videoyu yukleyen kişi de vay be yotubeyi hackledim der: )
bu isler biz kustuk oyle insanlarla isimiz olmaz gidiyorum demekle lokallesmekle sadece gerileriz.
yiyorsa kaldirmasinlar!!!
Girişi yasaklamışlar turkiye gormesin oyle rezaleti ama tum dunya gorebilir demişler.Deve kusu gibi gom kafayi dik g.tu havaya...
-----------------------------
Yav zaten kaldırılması sorun değil. Adam üye olup tekrar ekliyor her eklenen vidyo için imza vs 1 ay bekleyecen. Amaç hiç eklenememesini sağlama ve ekleyenin ip numarsası ekleme tarihi gibi kişisel bilgilerini verme. Onuda google vermiyor işte. Dersen ki konsolosluğa veririz onuda alırız. Adamlara milyardolarlık dava açıldı genede vermiyorlar. İmza ile mi verecekler? Ayrıca bu site için hukuksal işlemler maalesef öyle olmuyor..