Youtube A Yorum Yazmak ( Tartışmalı )
-
Kaç gündür aklımda böle youtube a yorum yazanlar hakkında bi "makale" yazmak vardı :-\
"Youtube a yorum yazmak" bi mallık terimi olmalıdır bence.
Youtube a yorum yazmak öle bişedirki çok ilginç yani anlatılmaz ya valla :s Şimdi size örneklerinden vericem kopucaksınız .
Anlamsız videolarda anlamsız kavgalar vs.. Örneğin hülya avşar videosunda türk-kürt kavgası , yada şahin k videolarının altında fb-gs kavgası vs işte çok acayip bi mallık öle böle deil ??? Bide videoların altında site reklamı yapanlar var onları hiç sormayın :-\
Şimdi size kopmanız için sağdan soldan topladığım ve birkaçınıda kendim bulduğum ilginç yorumları paylaşıorum sizlerle :D iletimede "youtube da ilginç yorumlara rastlayanlar caps çekip atsın" yazdım saten :P
Şimdi mallık ötesi bi caps reklam yapmış 2 adam biri sitesinin reklamını yapmış biride kendi reklamını yapmış "youtubea şunu yazın çıkan şarkıları dinleyin" gibisinden. Dier salakta kampanyasını yazmış. En aşşağda bi KAANSE var o da kendi çapında bişeler yazmış amele :Dhttp://www.loadtr.com/b-133825-reklam.jpg
Durun daha bitmedi . Şimdi bu capste duman müslüm gürsesle düet yaptığı için bi kavga çıkmış buda çok bomba bişe yorumlar fln küfürler dikkatlice okursak :D
Ben bunda koptum işte :o Uygarguner adlı vatandaş yaptığı kavgaları anlatıyo kendi çapında okuyun bıkmayın :D
http://www.loadtr.com/b-133831-yuha.jpg
Ben şahsen bu insanların ruh hallerini neler yaşadıklarını çok merak ediyorum :S
Sizde böle saçma sapan alakasız yorumlar görürseniz bi caps alın koyun buraya :D Tabi daha milyonlarca var böle bunlar 10 dak içinde bulduklarım rastladıkça koycam buraya
"Abi o çocuk çok salakya valla youtube a yorum bile yazıodur" Bu terim yerleşmeli beynimize :-\ -
benim en kıl kaptığım konu aşırı derecede küfür yazılması yorumlara. chris angel adlı ilizyonist herifin videosuna hepinizin ak diye yorum yazan zihniyeti anlamış değilim. bir insan bunu niye yapar? o an ne düşünür? bilmek isterim :)
-
bende dikkat ettim.. az b uçuk gavurcam varda bakıyorum adamlar normal yorum yapıyor en azından normal konuya
ama bizim türkler ya site reklamı veriyor yahut anlamsız şekilde küfür ediyor...
-
uygar guner de koptum aq bu ne böle:D
''o sımdı youtube e yorum da yapıodur ''
guzel . elıne saglık