folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Bir Şeyler Ters Gitti Hatası

Youtube Bir Şeyler Ters Gitti Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

http://i.hizliresim.com/m8NPP2.png

Yukardaki sorunun tam olarak aynından yaşıyorum şu an hesaba girince bu çıkıyo direk video yöneticisine falan girebiliyorum sonra kanal kapanmamış ama ilişkili başka hesaplar, hesapta başka kanallar var aralarında geçiş bile yapamıyorum buraya yönleniyo sorun gidermek için 4 adım vermiş youtube ccleaner ile ne var ne yok temizledim farklı browserlarda denedim browser uzantıları zaten devre dışı başka forumlarda benzer konular gördüm ama hep çözümsüz kalmış biri yardımcı olabilse güzel olurdu :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

aynı sorun mu bilmiyorum ama bendede şirketin ve kendi gmail hesabım var ilk olarak şirketin gmail hesabını açıp kendi hesabımı eklersem bu sıkıntı oluyor ilk kendi gmail imi açıp şirketinkini sonradan ekliyorum o zaman sıkıntı yaşamıyorum eger aynı sorun ise belki başka başına gelen vardır diye yaziyorum bu sorunuda chrome kullanıyorsan mozillada var mı bilmiyorum gizli sekmede hangi gmail hesabındaki youtube a girmek istiyorsan o şekilde girip çözebilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Sıkıntı bende de var genel bir şey anlaşılan.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Https:// ile girince login sorunu cozuluyor hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Kaç gündür bendede çıkıyor sinir oldum.

Toplam Hit: 1865 Toplam Mesaj: 5