Youtube Da Para Kazanılıyormu?
-
arkadaşlar arada ezelin yeni fragmanı çıktımı diye bakıyorum adam 50. fragman diye atıyorum tee 2 ay önceden eski bidr vidyosunu yüklemiş. tarihi atmış sonra bir bakıyorum daha yayınlanmayan bölümlerin adına fragman yapmışlar:) millet çakozlamasın diyede vidyoya yorum yapma özelliğini kapatmışlar.
bir insan neden bunu yaparki bu çabanın sebebi ne olabilir?
-

-
youtube kaç izlemeye kaç lira veriyor?
-
YouTube para falan vermiyor, screenshot'da görüldüğü üzere Google AdSense eklenebiliyor kişisel videolarınıza. Sitenizde nasıl yayınlıyorsanız bu da öyle, reklamdan reklama değişiyor yine ücretlendirme.
-
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------
YouTube para falan vermiyor, screenshot'da görüldüğü üzere Google AdSense eklenebiliyor kişisel videolarınıza. Sitenizde nasıl yayınlıyorsanız bu da öyle, reklamdan reklama değişiyor yine ücretlendirme.
-----------------------------Eklediğim videolar telif hakkı falan ihlal ediyorsa, bağladığım adsense hesabım riske girermi hocam ?
-
RayWilliamJohnson var deli para kaldırıyor bu işten.
-
AdSense Account Settings 'e tıkladım Adsense sayfasına yönlendirdi, reklamları seyirliklere ekleyebilen var mı?
-
CyberAngel bunu yazdı:
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------Eklediğim videolar telif hakkı falan ihlal ediyorsa, bağladığım adsense hesabım riske girermi hocam ?
-----------------------------Google'ın sözleşmesinde geçiyorsa girer, aynı kurallar bunun için de geçerli diye biliyorum.
-
videolara reklam koyma izni belli ülkelerde var.henüz türkiye yok.ama senin dediğin büyük ihtimal hit çekmek için olabilir.