Youtube Dan Gelen Mesaj

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sayın Kullanıcımız,

E-posta iletiniz için teşekkür ederiz.

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
    http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

şeklinde mesaj atmış, ama cidden söylüyorum hiçbişi anlamadım.okadar tenik terim kullanmış ki kafam karıştı.

hocalar bunun mealini söyler misiniz ?

napmış benim hesap?

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sahte hit mi oluşturmaya çalışmışsın gibi anladım ama tabi bana güvenme

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı

sahte hit mi oluşturmaya çalışmışsın gibi anladım ama tabi bana güvenme

bence de sana güvenmeyelim hocam :D:D

şaka şaka hocam da kesainlikle ama kesinlikle öyle bişi yapmadım, gerek de duymam.

kaç kişi izlemiş izlememiş o kadar da önemli değil, onun için program kullanmaya tenezzül bile etmem.

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

youtubedan veri toplamaya çalışmışsın onlar da yassah kardeşim demiş

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

youtubedan veri toplamaya çalışmışsın onlar da yassah kardeşim demiş

veri derken ?

ebedi devlet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Sadece giriş yapmış üyelerin görebileceği tarzdan videolar var ise, yaş doğrulaması vs. de buna dahil.

O tarz bir sistem için bir bot yapmış ve kendi kullanıcını kullanmış olabilirsin.

Normal insanın yapamayacağı kadar istekte bulunmuşsun diyor yani bot kullanmış senin hesabını diyor.

İmza...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

bot kullanmadı. aynısı benim hesabımın başına gelmişti. mesajda bot carc curt dese de o random bir mesaj botla falan alakası yok.

videoların özgün mü hocam ? ve video isimlerinde, açıklamalarında, etiketlerinde "full","episode","movie","season","trailer","dizi","yeni bölüm" gibi kelimeler var mı iyi düşün ? bu kelimeler kullanıldığından dolayı bu mesajı gönderir ve hesabını dondururlar.

videolar sana aitse yani özgünse o kanalı tekrar açtırırsın. mailde yönlendirmeli bağlantı olması lazım. "bunun bir yanlışlık sonucu olduğunu düşünüyorum" ona tıklayıp formu doldur kanalını incelesinler. forumu gönderdikten 10 gün sonra geri dönüş yapılmadıysa formu tekrar doldurup gönder. geri dönüş alana kadar bunu periyodik olarak yap. sonunda kanalını açarlar ve sen de yukarıda verdiğim keywordlerden herhangi birini içeren bir videon var mı diye bakıp,  varsa o videoyu silersin.

ama kanalın özgün değilse, say goodbye.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için.

benim bu kanalım olan youtube hesabımın dışında başka bir hesabım daha vardı ama onla video yüklemiyordum, sadece geziniyordum ve benm kanalın 1-2 tane videosunu beğenmiştim galiba o yüzden olabilir.

onun dışında dadaş hocam, videolarım özgün sadece telif hakkı sıkıntısı olan video var 3-5 tane , ama bence onla alakalı değil zira öyle bişi olduğunda insan gibi uyarıyorlar. ilk yazdığım neden den kaynaklanmış büyük ihtimalle.

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

:D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 1877 Toplam Mesaj: 9