Youtube Download Sorunu
-
youtube video download programlarına karşıydım temporary internet files da varken gerek olmadığını düşünüyodum
ama xp nin rahatlığı bir çok konuda olmadığı gibi bu konuda da vistada yok bu yüzden bi program aradım ve bir kenar çubuğu ögesi
buldum tıkır tıkır indiriyodum ama bunu da hallettiler yine inmiyo
bu get videolar vista da temporary internet files da değilse nerde bilen bi arkadaş varsa ilgilenebilir mi lütfen?
-
bu sabah actim daha hocam..profile girip bakarsin en son actigim konulara..isini gorur.. ;)
-
RealOne player ilk sürümünden beri kullaniyorum en güclü player dir ic and videos, Burn a CD, or simply take your music with you.
videolarida kaydeder ( flash olan herseyi kaydedebilirsin ) tavsiye ederim.
-
hoca bu ne ya bi b.k anlamadım tamamını okumadım ama ekranın belli bi kısmını kaydaden camtasia gibi biprogramı anlatmışsın converterler filan ama ben vista da get_videoların nereye kayıtlandığını sordum bi de v donloader en son yaz tatilinde çalışıyodu yanılmıyosam temmuz ayına kadar sürdü
bilen yokmu get_video isimli dosyaların nereye kayıtlandığını vista da
gelişmiş arama da bi işe yaramıyo
-
Hoca , Ez Save Flash diye bir program var gerçekten çok iyi .
.swf ve .flv dosyalarını tek tuşla kaydediyor..
Yalnız Firefox'ta çalışmıyor.. Kendini İnternet Exploere ile birleştiriyor..
Programın Linki :
http://www.indiriliyor.com/program.aspx?prg=2090
Bi dene sende beğenecen :)
Çok iyi bir program ben kullanıyorum herkese tavsiye ederim :)
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------hoca bu ne ya bi b.k anlamadım tamamını okumadım ama ekranın belli bi kısmını kaydaden camtasia gibi biprogramı anlatmışsın converterler filan ama ben vista da get_videoların nereye kayıtlandığını sordum bi de v donloader en son yaz tatilinde çalışıyodu yanılmıyosam temmuz ayına kadar sürdü
bilen yokmu get_video isimli dosyaların nereye kayıtlandığını vista da
gelişmiş arama da bi işe yaramıyo
-----------------------------sen vista kullanıyormuşsun ama xp olsaydı alttakini tavsiye ederdim.
Bir diğer YouTube video indirme programı “Naevius YouTube Converter” bu program sayesinde videoları indirip avi formatına çevirebilirsiniz.
Download: Naevius YouTube Converter
-
vista kullanıyorsan bunu kur
http://download.chip.eu/tr/Orbit-Downloader-2.1.5_523714.html
sonra herhangi bir video adresine girip sağ click yap ve "grab video by orbit" seçeneğini seç sonra videoyoyu indirmeye başlayacak. Sabah paylaşılan dökümanda yazıyordu. vista uyumlu
-
orbit çalışmıyo yada çalışamıyo farkındamısınız bilmiyorum ama youtube daki url yazan bölüm kalkmış adresçubuğundaki linkten sadece watch.htm yi görüyo
bide youtube videolarını ne .swf nede .flv olarak saklıyo uzntısız saklıyo bence sadece getvideo ismini kadırıp birde bilgisayardaki kayıt klasorünü değiştirdi şu anda
xp ile temporary internet filesten video alabilen var mı?
edit:
sorry orbit manyak
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------edit:
sorry orbit manyak
-----------------------------bence de :)
tüm video sitelerinden dosyaları çekebiliyor. haber siteleri dahil habertürk samanyoluhaber showtvnet haber v.s
sadece sağ click "grab video by orbit" :)