folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube Download Sorunu

Youtube Download Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

youtube video download programlarına karşıydım temporary internet files da varken gerek olmadığını düşünüyodum

ama xp nin rahatlığı bir çok konuda olmadığı gibi bu konuda da vistada yok bu yüzden bi program aradım ve bir kenar çubuğu ögesi

buldum tıkır tıkır indiriyodum ama bunu da hallettiler yine inmiyo 

bu get videolar vista da temporary internet files da değilse nerde bilen bi arkadaş varsa ilgilenebilir mi lütfen?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    bu sabah actim daha hocam..profile girip bakarsin en son actigim konulara..isini gorur.. ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

RealOne player ilk sürümünden beri kullaniyorum en güclü player dir ic and videos, Burn a CD, or simply take your music with you.

videolarida kaydeder ( flash olan herseyi kaydedebilirsin ) tavsiye ederim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

hoca bu ne ya bi b.k anlamadım tamamını okumadım ama ekranın belli bi kısmını kaydaden camtasia gibi biprogramı anlatmışsın converterler filan ama ben vista da get_videoların nereye kayıtlandığını sordum bi de v donloader en son yaz tatilinde çalışıyodu yanılmıyosam temmuz ayına kadar sürdü

bilen yokmu get_video isimli dosyaların nereye kayıtlandığını vista da

gelişmiş arama da bi işe yaramıyo 

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeCReT-CoDeR
    SeCReT-CoDeR's avatar
    Erkek

Hoca , Ez Save Flash diye bir program var gerçekten çok iyi .

.swf ve .flv dosyalarını tek tuşla kaydediyor..

Yalnız Firefox'ta çalışmıyor.. Kendini İnternet Exploere ile birleştiriyor..

Programın Linki :

http://www.indiriliyor.com/program.aspx?prg=2090

Bi dene sende beğenecen  :) 

Çok iyi bir program ben kullanıyorum herkese tavsiye ederim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    PlatypuS bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca bu ne ya bi b.k anlamadım tamamını okumadım ama ekranın belli bi kısmını kaydaden camtasia gibi biprogramı anlatmışsın converterler filan ama ben vista da get_videoların nereye kayıtlandığını sordum bi de v donloader en son yaz tatilinde çalışıyodu yanılmıyosam temmuz ayına kadar sürdü

bilen yokmu get_video isimli dosyaların nereye kayıtlandığını vista da

gelişmiş arama da bi işe yaramıyo

sen vista kullanıyormuşsun ama xp olsaydı alttakini tavsiye ederdim.

Bir diğer YouTube video indirme programı “Naevius YouTube Converter” bu program sayesinde videoları indirip avi formatına çevirebilirsiniz.

Download: Naevius YouTube Converter

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

vista kullanıyorsan bunu kur

http://download.chip.eu/tr/Orbit-Downloader-2.1.5_523714.html

sonra herhangi bir video adresine girip sağ click yap ve "grab video by orbit" seçeneğini seç sonra videoyoyu indirmeye başlayacak. Sabah paylaşılan dökümanda yazıyordu. vista uyumlu

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

orbit çalışmıyo yada çalışamıyo farkındamısınız bilmiyorum ama youtube daki url yazan bölüm kalkmış adresçubuğundaki linkten sadece watch.htm yi görüyo

bide youtube videolarını ne .swf nede .flv olarak saklıyo uzntısız saklıyo bence sadece getvideo ismini kadırıp birde bilgisayardaki kayıt klasorünü değiştirdi şu anda

xp ile temporary internet filesten video alabilen var mı?

edit:

sorry orbit manyak 

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    PlatypuS bunu yazdı:

edit:

sorry orbit manyak

bence de :)

tüm video sitelerinden dosyaları çekebiliyor. haber siteleri dahil habertürk samanyoluhaber showtvnet haber v.s

sadece sağ click "grab video by orbit" :)

Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 9