Youtube Embed Sorunu
-
Youtube un embed kodunu html içine atınca rahatlıkla video görüntüleniyordu, şimdi aynı bok olmuyor acaba bir şey mi değişti?
Misal: "www.youtube.com/watch?v=Z8WaJVjUUxE" video bu olsun.
bunu paylaş ve ekle dediğimde
"<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/Z8WaJVjUUxE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>" bunu veriyor, normalde ben bunu html sayfaya gömünce çalışması lazımken beyaz bir fon görüyorum ve video yüklenmedi yazıyor. :s
eski yerleştirme kodunu kullan dediğimde şunu veriyor:
"<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/Z8WaJVjUUxE?version=3&hl=tr_TR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/Z8WaJVjUUxE?version=3&hl=tr_TR" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>" burada enteresanlık local pc de çalışırken isimtescil ve natro sunucusuna attığımda çalışmaması.
iki ay önce böyle bir sorun yokken şimdi olması da enteresan. var mı bir çözümü bunun, video host etmek istemiyorum :)
-
src="//www.youtube.com/embed/Z8WaJVjUUxE"
adres başındaki slashlardan olabilir mi sorun? (//)
-
şu şekil dener misin hacı ağbi
src="http://www.youtube.com/embed/Z8WaJVjUUxE"
-
Biz Bilmiyorum o_0
-
basligi okuyunca konuyu acanin basina garip bir sey geldi sandim
-
noname bunu yazdı
gözüme sokayım ne diyeyim :) ilginç olan şu ki iframe kodunu kendisi böyle veriyor.
-
RETRET bunu yazdınoname bunu yazdı
gözüme sokayım ne diyeyim :) ilginç olan şu ki iframe kodunu kendisi böyle veriyor.
bi bok üzerinde oynuyorlar. bundan 2 3 hafta önce yine çalışmıyordu verdiği embed hatalı idi. düzeltmek gerekiyordu.
sonra kendi kendine düzeldi bu da o tarz bişi sanırım. fark edip düzeltirler.