Youtube Hesabımı Kapamış :(...
-
This account is suspended.
sanırım bu video yüzünden ama 6 aydır duruyo yenimi fark etmişler http://www.youtube.com/watch/v/xx3zlTtbUoE
videomarımın hepsi gümm :(... direktör verecekler derken banlandık yaa :(...
a.q youtube de apocu çıktı !!
-
ahahhaha kimse cevap şeyettirmemiş :D
hocam silinen videonun linkini vermişsinde nası izliycez sorması ayıp ?
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------hocam silinen videonun linkini vermişsinde nası izliycez sorması ayıp ?
-----------------------------
:D:D -
youtube de birisi kuran'in yanina tuvalette kagidi koymus da onun hesabi silinmesi için mesaj yolluyom da hala duruyo... :@
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------ahahhaha kimse cevap şeyettirmemiş :D
hocam silinen videonun linkini vermişsinde nası izliycez sorması ayıp ?
-----------------------------hepsini silmişler ya 30 a yakın videom vardı tbt cebit 2006 buluşmasıda vardı
-
flayk bunu yazdı:
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------hocam silinen videonun linkini vermişsinde nası izliycez sorması ayıp ?
:D:D
-----------------------------ben böle bi mesaj yüzünden banlandım :Ç yerinde olsam editlerdim
-
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------youtube de birisi kuran'in yanina tuvalette kagidi koymus da onun hesabi silinmesi için mesaj yolluyom da hala duruyo... :@
youtube isleri savsaklıyo ama blogger ve google video hemen cvp yolluyor... Yinede google gerçekten müşterilerine önem veriyor tabi bazende Google içi çalışma farklılıkları olluyo:D -
benimde kapatmışlardı lezbien videosu koymuştum 3 ay yayında kaldı sonra geldi sildiler amk insan bi uyarı gönderir direkt sildiler hesabımı birsürü video koymuştum onun yanında
-
alper youtubenın sahıbını tutup si..cen a.q benımde sılındı sen bul sahıbını getir tut kafasını ben sı...rım amk