Youtube Hışırtı Problemi
-
Sizde de oluyor mu bugün farkettim. video hız seçenekleri ile gelen bir sorun gibi geldi bana.
-
hışırtı mı çıkıyo video izlerken ? hiç karşılaşmadım. ama html5 ile reklamın dibini bulmuşlar. video açılmıyo aq önce 10 15 sn mecburi reklam izliyon
-
joe_black bunu yazdı
hışırtı mı çıkıyo video izlerken ? hiç karşılaşmadım. ama html5 ile reklamın dibini bulmuşlar. video açılmıyo aq önce 10 15 sn mecburi reklam izliyon
öyle olsa gene iyi... az izleyip skipledikten sonra açabiliyosun filmi. Şimdi yeni birşey çıkmış. Video direk açılıyor reklam izlemeden beklemeden. aradan 30 sn filan geçiyor videoya reklam giriyor. Reklamı tamamen izledikten sonra videona ancak devam edebiliyosun. Bildiğin tv izler gibi reklamların geçmesini bekliyorsun. O sistemi web sitelerine yerleştirip benim sinir kat sayımla oyun hamuru gibi oynayan yöneticilere sesleniyorum.. sizin taaa aq ben
-
video oynarken hışırtı çıkarıyor he ufak duraksamalar oluyor. Sonra iyileşiyor arada tekrar hışırtı çıkarıyor.
-
Evet bende de var
-
Google amcanın tonla para sayıp yutupu almasının nedenleri arasında reklam gelirlerini katlamak ta vardır elbette. Hatta izlediğim bi çok videoda karşılaştığım problem de, izlediğin sürece video yükleniyor. Pause yaptığın anda yükleme olduğu yerde bekliyor.
Vay çakallar vay :)
-
bugün düzelmiş problem. yürütme hızını ayarlayan araç kaldırılmış.