folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Youtube Hışırtı Problemi

Youtube Hışırtı Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Sizde de oluyor mu bugün farkettim. video hız seçenekleri ile gelen bir sorun gibi geldi bana.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hışırtı mı çıkıyo video izlerken ? hiç karşılaşmadım. ama html5 ile reklamın dibini bulmuşlar. video açılmıyo aq önce 10 15 sn mecburi reklam izliyon

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hışırtı mı çıkıyo video izlerken ? hiç karşılaşmadım. ama html5 ile reklamın dibini bulmuşlar. video açılmıyo aq önce 10 15 sn mecburi reklam izliyon

öyle olsa gene iyi... az izleyip skipledikten sonra açabiliyosun filmi. Şimdi yeni birşey çıkmış. Video direk açılıyor reklam izlemeden beklemeden. aradan 30 sn filan geçiyor videoya reklam giriyor. Reklamı tamamen izledikten sonra videona ancak devam edebiliyosun. Bildiğin tv izler gibi reklamların geçmesini bekliyorsun. O sistemi web sitelerine yerleştirip benim sinir kat sayımla oyun hamuru gibi oynayan yöneticilere sesleniyorum.. sizin taaa aq ben

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

video oynarken hışırtı çıkarıyor he ufak duraksamalar oluyor. Sonra iyileşiyor arada tekrar hışırtı çıkarıyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Evet bende de var

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Google amcanın tonla para sayıp yutupu almasının nedenleri arasında reklam gelirlerini katlamak ta vardır elbette. Hatta izlediğim bi çok videoda karşılaştığım problem de, izlediğin sürece video yükleniyor. Pause yaptığın anda yükleme olduğu yerde bekliyor.

Vay çakallar vay :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

bugün düzelmiş problem. yürütme hızını ayarlayan araç kaldırılmış.

Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 7