Youtube İle İlgili Gene Ufak Bi Problem
-
ya arkadaşlar bu 208.67.222.222 dns adrsını kullanıyorum ama bu bırkac gundur youtube'a girmiyor bana önerebileceğinz kopmayan youtubedan videoları fazla kasmadan ızleyebılıcegım bıde engellı sıtelerı acan dns varmı ? yada bu problem baska birinizde varmı ?
-
8.8.8.8
8.8.4.4
sorunsuz giriyorum bunlarla
-
Önceden youtube jacker kullandıysanız hosts dosyanızdaki bütün youtube iplerini siliniz. Google dns veya diğerleriyle bu şekilde girilebiliyor. Problem hosts dosyasındaki iplerden.
-
ben de giremiyordum, ip leri değişti sanırım
host dosyasındaki tüm ipleri temizledikten sonra www.makat.org dan indireceğiniz ufacık installer host dosyanızı yeni iplerle dolduracaktır, şu an sorunsuz girebilmekteyim -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Önceden youtube jacker kullandıysanız hosts dosyanızdaki bütün youtube iplerini siliniz. Google dns veya diğerleriyle bu şekilde girilebiliyor. Problem hosts dosyasındaki iplerden.
-----------------------------aynen öyle bende 2 gündür giremiyordum herhalde kullandıgım google dns'te bir problem var diyip open dns'in dns'lerini kullanmaya basladım baktım yine acılmıyor sonra youtube ping cektim ip adresini alıp web browser'a yapıstırdım girmedi benimde hemen aklıma host dosyası geldi girdim actım kendim girmis oldugum ip adresini host dosyasından sildim ve sadece dns ile acıldı yani girip host dosyasında youtube erismek icin girmis oldugunuz bölümü silin böylelikle sadece dns ile sorunsuzca giriş yapabilirsiniz.
-
makat.org sorunsuz hallediyor..
-
hosts dosyasındaki youtube adreslerını sıldım hocam sorun halloldu saolasınız byler :d
-
cevik bunu yazdı:
makat.org sorunsuz hallediyor..
saol brotha.
sitenin ismine bayıldım bu arada
mahkeme kararı temizleyici