folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Youtube İle İlgili İlginç Bir Sorun

Youtube İle İlgili İlginç Bir Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

arkadaşlar evde 1 masaüstü 2 tanede dizüstü bilgisayar var.KAblonet kullanıcısıyım.Masaüstü kabloyla dizüstü bilgisayarlar wireless giriyoruz nete.Sorun şu:

2 dizüstü hiçbir problem olmadan youtube'ye anında bağlanırlarken masaüstünde youtube yazılıp entera basıldıktan bir 3-4 dk sonra youtube a giriyorum.Bu hep böle nedenini birtürlü bulamadım.Kablodandır dedim kabloyu dizüstüne taktım direk girdi youtubeye.PRoxy felanmı var dedim yok.Diğer sitelere sorunsuz giriyorum sorun birtek video izleme siteleri youtube gibi.chrome denedim firefox denedim ie denedim yok yok yok.Pc özellikleri şunlar

AMD phenom II x3

4 gb 2x2 kingston ddr3 ram

1 tb hdd

n560gtx msı ekran kartı

asus m4a78t-e anakart

ethernet sürücüsü de güncel hala aynı sorun.Çözemedim birtürlü.Fikirlere açığım format at demeyin fiber gelene kadar format felan atmam 1 mbit le anam ağlıyo 3 saat güncellemelerdir programlardır felan...

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Bende de  buna benzer bi problem var. Youtubede bi video acınca ortada yüklendiğini gösteren yuvarlak şey baya bi uzun duruyor. Video sonra acılıyor. video hızlı dolsada o ekranda baya uzun bekletiyor.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

bezdirdi yeminle hocam bir video izleyemiyorum..

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 762 Toplam Mesaj: 3