Youtube İzlenim Satın Alma Hakkında
-
qqtube veya birçok izlenım satan yerler var bunlar atıyorum r10 da http://www.ytpara.com/youtube-izlenim-alim-satim/99797-1k-izlenim-2-5-tl-kisa-bir-sureligine.html adam 1k izlenimi 2.5 tl ye satıyor pekı ben bundan 2.5tlden fazla kazancakmıyım kazanmycaksan nıe alayım veya ızlenım artınca bana faydası olacagı yer videomun ön saflara çıkmasımıdır.
Başka bir konu youtube için bot alma örnegın adam toplu olarak baska kanaldan ıstedıgın kadar vıdeoyu kısa surede cekıp topluca kendı kanalında yayınlayabılme imkanı saglıyor biraz edit yaparak telifinde önune buyuk ölçüde gecebilme imkanın var anlamadıgım kısım böyle birşeyi yapıyorda getirisi olacaksa nıe mılletle ugrasıyor paso kendısı kassın bu kısımda kaçırdıgım nokta nedır tam anlayamadım ama bu işe girişsek başarı oranı nedir acaba tecrübelilerin yorumlarını merak ediyorumSadece izlenim satın alarak ilerlesek kara geçebilirmiyiz kısacası arkadaslar bot ve izlenım satın alarak ilerlesek güzel gelir elde edilirmi
-
Video'yu yüklediğinde ön sıralara çıkmak için! Ondan sonra zaten kendi videonun izlenmesine kalmış.
-
Youtube bot ile gelen izlenimleri siliyor ve para kazanması kapatabilir kanalın...
-
KasiRGamsi bunu yazdı
Youtube bot ile gelen izlenimleri siliyor ve para kazanması kapatabilir kanalın...
Aynen hiç bulaşma.
-
insta twitter neyse ama youtube işi sakat