Youtube İzlenme Geçmişindeki Spam
-
-
Önce şifreni değiştir.
Devam ediyorsa, tarayıcında bir eklenti vs.. arkadan izleme falan yapıyordur senin oturumunla.
-
benim bilgisyardan izlenmediğine normal tarayıcı gecmişinden bakarak emin olabiliyorum, acaba hesabım baska cihaz mı acık? bunu gorebileceğim bir yer var mı?
-
RotKerim bunu yazdı
benim bilgisyardan izlenmediğine normal tarayıcı gecmişinden bakarak emin olabiliyorum, acaba hesabım baska cihaz mı acık? bunu gorebileceğim bir yer var mı?
Eğer zararlı bir yazılım veya bilgisayarın dışında bir oturum o videoları izliyorsa oluyorsa, tarayıcı geçmişinden bulamaman normal olur.
İşte o yüzden parolanı değiştirmeni öneriyorum. Başka bir cihazda açık kalmışsa, bu onları kapı dışarı eder.
Yok devam ediyorsa, o zaman zararlı eklenti / yazılım ihtimalini değerlendir.
buzukatak tarafından 08/Ağu/14 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
bi yerde gmailini açtıysan ordan izliyolardı şifreni degiştirince ordaki bağlantı kapanıyo mu bilmiyorum
-
buzukatak bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
Eğer zararlı bir yazılım veya bilgisayarın dışında bir oturum o videoları izliyorsa oluyorsa, tarayıcı geçmişinden bulamaman normal olur.
İşte o yüzden parolanı değiştirmeni öneriyorum. Başka bir cihazda açık kalmışsa, bu onları kapı dışarı eder.
Yok devam ediyorsa, o zaman zararlı eklenti / yazılım ihtimalini değerlendir.
şimdi değiştirdim şifremi, takip edecem, yakın bi zamanda tekrar bu tarz videolar çıkacak mı diye, ozaman başka ihtimalleri araştırayım. eklentilerimde sıkıntı yok, 2 tane kullanıyorum, adblock, Photozoom, yine devam ederse burdan yazarım, Teşekkür ederim.