folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube İzlenme Geçmişindeki Spam

Youtube İzlenme Geçmişindeki Spam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

fazla söze gerek yok, haftada bir falan bu tarz videolar cıkıyor. kimsenin benim bilgisayarımdan böyle videolar izlemeyeceğine eminim, nasıl oluyor bunlar? bir reklam çeşidi mi? filri olan var mı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Önce şifreni değiştir.

Devam ediyorsa, tarayıcında bir eklenti vs.. arkadan izleme falan yapıyordur senin oturumunla.

anlıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

benim bilgisyardan izlenmediğine normal tarayıcı gecmişinden bakarak emin olabiliyorum, acaba hesabım baska cihaz mı acık? bunu gorebileceğim bir yer var mı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

benim bilgisyardan izlenmediğine normal tarayıcı gecmişinden bakarak emin olabiliyorum, acaba hesabım baska cihaz mı acık? bunu gorebileceğim bir yer var mı?

Eğer zararlı bir yazılım veya bilgisayarın dışında bir oturum o videoları izliyorsa oluyorsa, tarayıcı geçmişinden bulamaman normal olur.

İşte o yüzden parolanı değiştirmeni öneriyorum. Başka bir cihazda açık kalmışsa, bu onları kapı dışarı eder.

Yok devam ediyorsa, o zaman zararlı eklenti / yazılım ihtimalini değerlendir.

buzukatak tarafından 08/Ağu/14 18:11 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

bi yerde gmailini açtıysan ordan izliyolardı şifreni degiştirince ordaki bağlantı kapanıyo mu bilmiyorum 

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

Eğer zararlı bir yazılım veya bilgisayarın dışında bir oturum o videoları izliyorsa oluyorsa, tarayıcı geçmişinden bulamaman normal olur.

İşte o yüzden parolanı değiştirmeni öneriyorum. Başka bir cihazda açık kalmışsa, bu onları kapı dışarı eder.

Yok devam ediyorsa, o zaman zararlı eklenti / yazılım ihtimalini değerlendir.

şimdi değiştirdim şifremi, takip edecem, yakın bi zamanda tekrar bu tarz videolar çıkacak mı diye, ozaman başka ihtimalleri araştırayım. eklentilerimde sıkıntı yok, 2 tane kullanıyorum, adblock, Photozoom, yine devam ederse burdan yazarım, Teşekkür ederim.

Toplam Hit: 596 Toplam Mesaj: 6