Youtube Kanal Taşıma Sorun
-
selamlar kişisel hesabımla bir kanal açmıştım birazda izlenme sayısı ve abone elde ettim şimdi kanalı taşımak istiyorum marka hesabına taşı varmış marka hesabı oluşturdum ama yorumlar silinir vs diyor bu kanala gelen tüm yorumları mı kastediyor ? benim yorumlarımı bunu kestiremedim çünkü kanalın yorumlarının silinmesini istemem, benim yorumlarsa sorun değil ona göre taşımam gerekiyor çünkü maili aktif kullanıyorum ve kanalın adını değişmem gerekiyor
bilen varmıdır acaba ss de atıyorum ?
https://i.hizliresim.com/bLXnV0.png
-
güncel arkadaslar
-
güncel arkadaşlar bilen yokmu acaba?
-
net birşey bilmiyorum. fakat mantıken senin yazdıklarında sana yazılanlarda silinir. bu hesabı başka birşeye çevirdiğin için 3. kişileri korumak adına yapılan birşeydir.
sen şimdi en sert erkrkler diye bir kanal açarsın. adam kanalına yaşasın bu kanalı çok seviyorum yazar. sonra sen kanalı en büyük topların buluşma noktası yaparsın olmaz.
cinsiyetçi laflar öylrsine söylendi. yoksa ayıp şeyler bunlar
-
patates bunu yazdı
net birşey bilmiyorum. fakat mantıken senin yazdıklarında sana yazılanlarda silinir. bu hesabı başka birşeye çevirdiğin için 3. kişileri korumak adına yapılan birşeydir.
sen şimdi en sert erkrkler diye bir kanal açarsın. adam kanalına yaşasın bu kanalı çok seviyorum yazar. sonra sen kanalı en büyük topların buluşma noktası yaparsın olmaz.
cinsiyetçi laflar öylrsine söylendi. yoksa ayıp şeyler bunlar
1-2 yerde taşınıyor yorumlar demişlerde bilmiyorum eski konulardı ondan konuyu actım hocam
-
Google'ın bu konularda iletişime geçilen bir numarası vardı ben zamanında google plus ve youtube için isim almaya çalışırken aramıştım.
aradım taradımda aradığım o numarayı bulamadım :( yardım kısmındaydı oraları kurcalarsan belki denk gelebilirsin ara konuyu anlat sanırım çözüm bulacaklardır ben zamanında aradığımda fazlasıyla yardımcı olmuşlardır yada adwords için telefon numarası var orayı ara belki bu konuyla iligli olarak seni yönlendirebilirler :) sana dönen numara irlanda numarası olur dolandırıcı diye açmamazlık yapma :)
-
sezeruludag bunu yazdı
Google'ın bu konularda iletişime geçilen bir numarası vardı ben zamanında google plus ve youtube için isim almaya çalışırken aramıştım.
aradım taradımda aradığım o numarayı bulamadım :( yardım kısmındaydı oraları kurcalarsan belki denk gelebilirsin ara konuyu anlat sanırım çözüm bulacaklardır ben zamanında aradığımda fazlasıyla yardımcı olmuşlardır yada adwords için telefon numarası var orayı ara belki bu konuyla iligli olarak seni yönlendirebilirler :) sana dönen numara irlanda numarası olur dolandırıcı diye açmamazlık yapma :)
bende bulamadım hocam bir arayım olmadı.
veya bilen varmıdır hocalar görmeyenler için son kez bi up.