Youtube Kanalı Açtım Sizce Tutarmı ?
-
youtube merak saldım ve kanal açtım sizce tutarmı neler yapmam lazım fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.
kanal linkim : https://www.youtube.com/channel/UCD6Lq7x41LY8BJFrWet4qhg
-
İlgimi çeken bir alan olmadığı için ben izlemem ama elbet bu kategorinin de meraklısı vardır.
Konuşma olmayacaksa ingilizce açıklama yazsan daha çok izlenme alırsın gibi.
-
telekom bunu yazdı
İlgimi çeken bir alan olmadığı için ben izlemem ama elbet bu kategorinin de meraklısı vardır.
Konuşma olmayacaksa ingilizce açıklama yazsan daha çok izlenme alırsın gibi.
aslında haklısınız düblaj yapmayı düşünüyordum ama nedense vaz geçtim ilerleyen zamanlarda olabilir
-
hocam bu videoları izlemiştim daha önce eğer tutulmasını istiyosan youtube Türkiyede paylaşılmamış videoları paylaşman lazım altyazı eklemen lazım
-
isim çok uzun değil mi?
-
orjinal içerik her zaman tutar buna uğraşman gerek..
-
hacılar çok saçma olacak ama bişey soracam ben de youtube video kanalları hakkında
ben üniversitede okurken böyle yurt odasındaki arkadaşlarla gülüp eğlendiğimiz videoları dinlediğimiz şarkıları felan indirip arşiv yapmıştım
şimdi hepsini oluşturduğum youtube kanalına attım ve uyarı alanları siliyorum yada şarkıdan uyarı alanların şarkılarını değiştiriyorum
uyarı verdiği hiçbi videoyu yayınlamadım sizce kanalın kapanma ihtimali var mı ?
-
bence iyi
-
Biyoteknoloji bunu yazdı
hacılar çok saçma olacak ama bişey soracam ben de youtube video kanalları hakkında
ben üniversitede okurken böyle yurt odasındaki arkadaşlarla gülüp eğlendiğimiz videoları dinlediğimiz şarkıları felan indirip arşiv yapmıştım
şimdi hepsini oluşturduğum youtube kanalına attım ve uyarı alanları siliyorum yada şarkıdan uyarı alanların şarkılarını değiştiriyorum
uyarı verdiği hiçbi videoyu yayınlamadım sizce kanalın kapanma ihtimali var mı ?
var hacı benimdeki hiç telif yememiş kanal spamdan gitti ibneler cevapta vermiyolar şimdi
-
Istikrar önemli hocam 6-7 ay boyunca haftada 2-3 video at ilgi çekecek başlıklarla yapılmamış konularda o zaman tutar
-
müzikten telif yersin. para kazanma şeysin yoksa sıkıntı olmaz.