Youtube Kanalini Nasil Populer Yapabiliriz
-
Hocalar cogunuz biliyordur veya kullaniyordur youtube dan para kazanmayi ben daha yakin zaman once kanal actim orda oyunlarimin videolarini editleyip atiyorum ama izlee sayisi 30-50 arasi pek cevremde yok izlenmesini saglamak icin nasil bir yol izleyeyim veya soyle birsey yapmak aklima geldi tbt de 25 bin kisiyiz 10 bin kisi aktif olsa sirayla herkes video atsa digerleride izlese herkese guzel bir miktar para gelir veya baska fikri olan
-
-
Mycity bunu yazdı
Iymisde bilgisayar yok idM ile cekemiyorum biri idm ile cekip rarlayip bana atarsa sevinirim
-
İçerıgıon hakkında pm atarmısın bana?
Eğer tutacagına ınandıgın içerıklerse ücretıyle ızlenım aldırabılırım , izlenım doldugunda açarsın vıdonu kategorının genıslıgıne gore ANA SAYFA da cıkmana yardımcı olurum ...
Biz bu sekılde kazanc saglıyoruz yutuptan :)
İlk ay 500 TL aldım ...
Gecen ay 2000 TL ...
Bu ay ve onumuzdekı aylar 4k + 4k beklıyorum :)
PM at bana kardeşim ... -
:) olm şakamı bu
çok komik olsalar etseler projen cidden harika fikir.
ama ben birinciyim.
yada allah bir.
diyerek ilk sırada yerimi alırım
-
JiggSaw bunu yazdı
İçerıgıon hakkında pm atarmısın bana?
Eğer tutacagına ınandıgın içerıklerse ücretıyle ızlenım aldırabılırım , izlenım doldugunda açarsın vıdonu kategorının genıslıgıne gore ANA SAYFA da cıkmana yardımcı olurum ...
Biz bu sekılde kazanc saglıyoruz yutuptan :)
İlk ay 500 TL aldım ...
Gecen ay 2000 TL ...
Bu ay ve onumuzdekı aylar 4k + 4k beklıyorum :)
PM at bana kardeşim ...Pm atesledim
-
patates bunu yazdı
:) olm şakamı bu
çok komik olsalar etseler projen cidden harika fikir.
ama ben birinciyim.
yada allah bir.
diyerek ilk sırada yerimi alırım
Hocam simdi araya kaynak yapmayalim ilk sira benim :)
-
devam et hocam
ilk zamanlar kimse bişey izlemiyor
ama zamanla izlenim artmaya başlıyor, aboneler v.s derken daha sonra bu artış kazancı yükseltmeye başlıyor
derken derken yürüyor gidiyor, şahsen aylardır hiç bişey yüklemediğim ve neredeyse çöp sayılabilecek oyun kanalımdan aylık 200 lira kazanıyorum.
biraz şans, biraz emek ve uzunca zaman lazım. -
youtube işi yapmak isteyenler gibi bir konu vardı 30-40 sayfaya ulaşmış, nerde bulamıyorum, bilen hoca link atabilir mi?
-
makets bunu yazdı
youtube işi yapmak isteyenler gibi bir konu vardı 30-40 sayfaya ulaşmış, nerde bulamıyorum, bilen hoca link atabilir mi?
http://www.tahribat.com/Forum-Youtube-Isi-Yapmak-Isteyenler-Iceri-2-189983/