folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Youtube Likes Listesi Sorunu

Youtube Likes Listesi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

ben müzik listemi youtubeda like atarak  oluşturuyordum ama 200 olmuş ve yeni bişi beğenince en eskisi listeden çıkıyor. bunun bi çözümü var mı?

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

beğenilen videolara eklemek yerine http://www.youtube.com/view_all_playlists buradan oynatma listesi oluşturup istediğin videoyu ekleyebilirsin hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

ben müzik listemi youtubeda like atarak  oluşturuyordum ama 200 olmuş ve yeni bişi beğenince en eskisi listeden çıkıyor. bunun bi çözümü var mı?

Ayni kafadayim senle hocam diger turlu lisete yapmasi zor geliyor :D

@$ : Bide bu like listesi androidde gozukmuyor ben goremedim nerden giricez buraya biliyonuz mu ?

ndmylmz tarafından 08/Eyl/13 15:35 tarihinde düzenlenmiştir

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı

beğenilen videolara eklemek yerine http://www.youtube.com/view_all_playlists buradan oynatma listesi oluşturup istediğin videoyu ekleyebilirsin hocam

hocam biliorum da üşeniodum onu yapmaya bi de bu likeslar 200den sonra siliniosa youtubedaki videoların hep azalır mutlaka kayıtlı kalıodu diye düşünüorum ben. ayrı bi yerden falan bakılıodur belki..

ndmylmz bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

Ayni kafadayim senle hocam diger turlu lisete yapmasi zor geliyor :D

@$ : Bide bu like listesi androidde gozukmuyor ben goremedim nerden giricez buraya biliyonuz mu ?

hocam yanlış hatırlamıosam mobil versionunda çıkmıodu 1 senedir falan girmiorum youtubea mobilden ama aklımda öyle kalmış.

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 648 Toplam Mesaj: 4