Youtube Müjdesi
-
Arkadaşlar uzun zamandır. www.egitimtv.org adlı sitemde paylaşacağım okul derslerinin boyutlarından dolayı video upload sitesi aramaktaydımki youtube bir süpriz yaptı ve 15 dk'dan fazla video yükleme hakkı verdi İlk dersimi yükledim 41 dk'lık yakında siteden dersleri takip edebilirsiniz.Çok kısa zamandada bu özelliği nasıl yakalayacağımızı anlatan bir döküman hazırlayacağım selametle :)
-
yarın youtubeyi kapatırlar sende ortada kalırsın söylemedi deme :D
-
video.google a daha fazla yüklenmiyomuyduki?
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------video google upload olayı kapandı hocam google onun fişini çekti , bende de bir kaç aydır 15 dk dan uzun yüklemeler yapabilirsiniz yazıyor youtube da acaba limit nedir yoksa sadece dosya boyutu ile mi alakali maks 2gb?
-
PanxeR bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------video google upload olayı kapandı hocam google onun fişini çekti , bende de bir kaç aydır 15 dk dan uzun yüklemeler yapabilirsiniz yazıyor youtube da acaba limit nedir yoksa sadece dosya boyutu ile mi alakali maks 2gb?
-----------------------------kaç kez rastlamıştım 50 dk'lık 1 saatlik videolar filan hatta bundan 8 ay 1 yıl önce filan idi
-
var mısın yok musun cem yılmazlı bölümü yüklemiş adam 2 buçuk saat :D şaştım da kaldım :D
-
Ya uzun zamandır diziler tek part halinde 80-90 dk lık halde yükleniyordu ki ?
-
Boyutla alakalı...
-
Mat1-Mat2-Geo Dersleri toplam 2 gb zaten tam alan yetiyor.Diğerleri için başka hesap açıcacm inşallah ortada kalmayız. :D