folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Nasıl Bass Açarız?

Youtube Nasıl Bass Açarız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

şimdi ben genelde indirmeden dinliyorum lastfm yada yutubtan fln yoksa indirip dinlemek istediğim bi arşiv bikaçbin terrabaytı bulur.. :D neyse bazı şarkılar desibel arttırmadan ii olmuyor hani.. playerdaki gibi full bass yapamıyorsun oynayamıyorsun., bunu internet üzerinden şarkı dinlerken nası yapabiliriz. varmıdır bi eklentisi programı fln..?

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

DiKeyEy bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi ben genelde indirmeden dinliyorum lastfm yada yutubtan fln yoksa indirip dinlemek istediğim bi arşiv bikaçbin terrabaytı bulur.. :D neyse bazı şarkılar desibel arttırmadan ii olmuyor hani.. playerdaki gibi full bass yapamıyorsun oynayamıyorsun., bunu internet üzerinden şarkı dinlerken nası yapabiliriz. varmıdır bi eklentisi programı fln..?

-----------------------------

kendi sitende bir player kodlarsın bu özellikteki. daha sonra yutup apileri kullarak videoları çeker sitene. böyle bişi işte yada bunu gibi. bunu ben buldum gerisini sen bul :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Hayır yok yayın kalitesi neyse onu alırsın.

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ilk 3 band alçak frekanks için. buna göre ayarlama yapabilirsin.

bass

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

divx web player kur.. Youtube playeri disable edip divx web playerden izle videolarını.. Divx web player arayüzünden boots bass mass ne var ne yok aç.. Mutlu olacaksın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

ses kartının yazılımındaki ekolayzırı kullanabilirsin yoksa "srs audio sandbox" u yükle, oradan ekolayzıra müdahele et. lakin sadece youtube değil bütün ses ayarlarını değiştirmiş olacaksın.

Toplam Hit: 1305 Toplam Mesaj: 6