Youtube Nasıl Bass Açarız?
-
şimdi ben genelde indirmeden dinliyorum lastfm yada yutubtan fln yoksa indirip dinlemek istediğim bi arşiv bikaçbin terrabaytı bulur.. :D neyse bazı şarkılar desibel arttırmadan ii olmuyor hani.. playerdaki gibi full bass yapamıyorsun oynayamıyorsun., bunu internet üzerinden şarkı dinlerken nası yapabiliriz. varmıdır bi eklentisi programı fln..?
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi ben genelde indirmeden dinliyorum lastfm yada yutubtan fln yoksa indirip dinlemek istediğim bi arşiv bikaçbin terrabaytı bulur.. :D neyse bazı şarkılar desibel arttırmadan ii olmuyor hani.. playerdaki gibi full bass yapamıyorsun oynayamıyorsun., bunu internet üzerinden şarkı dinlerken nası yapabiliriz. varmıdır bi eklentisi programı fln..?
-----------------------------kendi sitende bir player kodlarsın bu özellikteki. daha sonra yutup apileri kullarak videoları çeker sitene. böyle bişi işte yada bunu gibi. bunu ben buldum gerisini sen bul :D
-
Hayır yok yayın kalitesi neyse onu alırsın.
-
ilk 3 band alçak frekanks için. buna göre ayarlama yapabilirsin.

-
divx web player kur.. Youtube playeri disable edip divx web playerden izle videolarını.. Divx web player arayüzünden boots bass mass ne var ne yok aç.. Mutlu olacaksın.
-
ses kartının yazılımındaki ekolayzırı kullanabilirsin yoksa "srs audio sandbox" u yükle, oradan ekolayzıra müdahele et. lakin sadece youtube değil bütün ses ayarlarını değiştirmiş olacaksın.