Youtube Politika Değiştirdi
-
YouTube, hakeret içeren videoları kaldırarak işbirliğine hazır olduğunu duyurdu.
Bir önceki gün Telekomünikasyon kurumu, Youtube'u Türkiye'nin hassasiyetlerini anlamamakla eleştirmişti.
Yazılı açıklama yapan video paylaşım sitesi, erişimin kaldırılması çağrısında bulundu.
Atatürk'e hakaret içeren videoları yayınladığı gerekçesiyle YouTube sitesine 13 Mart'tan bu yana Türkiye'den girilemiyordu.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Son kapatma kararına neden teşkil eden videoları inceledik ve YouTube içerik politikasına aykırı içeriğe sahip olmasından dolayı yayından kaldırdık. YouTube'a Türkiye'den kısa bir süre içerisinde erişimin tekrar sağlanmasını bekliyoruz. YouTube olarak Türk kanunlarına aykırı olabilecek içeriğe ilişkin sorunları gidermek amacıyla yetkililerle işbirliğine her zaman hazırız." -
görecez bakalım ne kadar degiştirilmiş...bi kac ay sonra yine kapanırsa :|
-
Musluk reklamı gibi oldu ac kapa ac kapa...
İşin garip tarafı 3-5 tane ulead video studio kullanmayı bilen şerefsizin eline malzeme verioruz...
Bunun sonu yokki...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Musluk reklamı gibi oldu ac kapa ac kapa...
İşin garip tarafı 3-5 tane ulead video studio kullanmayı bilen şerefsizin eline malzeme verioruz...
Bunun sonu yokki...
-----------------------------Doğru sonu yok bunun bizimkiler banlarsa isteyi bizim kaybımıza olur, oraya o videoları uploaded 'en ziniyet bu olayları görünce daha çok gereksiz video upload edecek ve biz tekrar engellencez :S
adamların iştediği de bu değilmi zaten ?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Musluk reklamı gibi oldu ac kapa ac kapa...
Bunun sonu yokki...
-----------------------------Vallah dene youtube üyeliğimi sildiğinden beri pek takılmıyorum artık 15 videom silindi. artık trtube takılıyom %100 Türk malı :)
-
Adamlar da fazlasıyla amacına ulaşıyor. Zaten dünyaya bizi rezil etmeye uğraşıyorlar tüm dünya görüyor vidyoları ama bizim erişim engellenince üstüne bir de bizim hakkımızı elimizden almış sitemizi hacklemiş gibi oluyorlar. Ne anladım ben bu işten?
-
youtubeyede hak vermek lazim adam o kadar videoyu nasi bulsun su kotu bu iyi.Bi sistemi varmi yoksa
-
abi bu site açılmaz. hala Atatürk'e hakaret eden videolar var. beni mod yapmaları lazım. tek çözüm bu :)