folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Youtube Premium Üyelik Ücreti

Youtube Premium Üyelik Ücreti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Selamlar

Kredi kartımdan youtube premium 159.99 TL lik bir ödeme çekilmeye çalışıyor kart internete kapalı sürekli uyarı geliyor

Fakat olay ise tüm maillerimi hesaplarımı taradım böyle bir üyeliğim yok ödemeyi hangi mail için çekiyor nasıl öğrenebilirim   

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

google play e girip ordan ödemeler aboneliklere baksana bi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

google play e girip ordan ödemeler aboneliklere baksana bi

baktım dostum tüm mail adresimin aboneliklere bir de ücret de 159.99 Youtube aile ücretine denk geliyor mümkün degil almam =)

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Faturada abone oldunsa çekiyor dur onu kontrol et. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    les
    les's avatar
    Erkek

Harcama itirazı gönderd  ama unuttuğun bir google hesabından abone olmuş ve hatırlamıyor da olabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek

Bireysel üyelik 104,99₺ Aile üyeliği 209,99₺ gözüküyor senden nasıl 159,99₺ çekiyorlar anlamadım eğer hesabın apple bir cihazda açıksa ayarlar ödemelerden planı iptal ettir premiuma devam edeceksen 0 den plan oluştur hatta yapabiliyorsan harcama itirazı gönder.

dünya boştur looo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı

Bireysel üyelik 104,99₺ Aile üyeliği 209,99₺ gözüküyor senden nasıl 159,99₺ çekiyorlar anlamadım eğer hesabın apple bir cihazda açıksa ayarlar ödemelerden planı iptal ettir premiuma devam edeceksen 0 den plan oluştur hatta yapabiliyorsan harcama itirazı gönder.

Aile üyeliği 159,99

lrny.app
Toplam Hit: 1375 Toplam Mesaj: 7
hesap ödeme