Youtube Radyo Tiyatrosu Kanalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Radyo tiyatrosunu seven birileri varsa tbt halkından sayfamda günlük 1-2 tane radyo tiyatrosu paylaşıyorum. sizinde ilginizi çekebileceğini düşündüm.

https://www.youtube.com/channel/UCJq9A-syrwXXC2FjbqjJ8Xw

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

çocukluğumda pek tv izlemezdim hala daha evimde tv yok sürekli radyo dinlerdim bu tiyatrolar süper olurdu benim için şimdilerde youtube kanallarından tekrar tekrar dinliyorum ama sana tavsiyem eklediğin tiyatrolar hakkında ufak bilgi notları ekle mesela hikayesi kime ait hangi radyo trt fm özel radyolar gibi kısa bir özette olsa süper kült bi kanal olur

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Çok güzeldir bunlar. Arşivde vardı. Bilmeyen varsa dinlesin bir kaç tane, begenirsiniz

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Ferhat Şensoy'un diğer tiyatroları varsa yükleye bilir misin?

Nostanji oldu, iyi oldu. Abone oldum :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

ferhan şensoyun tiyatrolarını bende seviyorum diğerlerinide yüklemeye çalışacağım.

tiyatrolara açıklama eklemeye başladım ve metin akpınar ile zeki alasyanın birlikte oynadığı bir tiyatroyuda yükledim :)

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 5