Youtube Tarzı Sitelerde Problem.
-
Hayırlı geceler müridler,
Laptop ım ile youtube tarzı sitelere girdigim zaman veya herhangi bir sitedeki video yu açmaya çalıştıgım zaman play tuşuna basıyorum ve uzun bir süre video nuun başlamasını bekliyorum,video yüklenme çubugunda herhangi bir hareketlenme olmuyor,video başlar başlamaz video yükleme çubugu normal bir şekilde görüntü çubugundan daha hızlı yükleniyor ve sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorum videoları.
Fakat bu ilk başlarda uzunca bir süre beklemek çogu zaman bayıyor beni.Youtube yi örnek alarak bir kaç resim yüklüyorum problemli,acaba problemin kaynagı ne olabilir ?
Bağlantı hızım 8 mb adsl,
İşletim sistemi Windows Xp
Resim 1 - İlk resimde görüldügü gibi videoyu açalı yaklaşık 35 saniye falan oldu,sag taraftaki video ön izleme resimleride bu arada yüklenmiyor,onlarında ekrana gelmesi baya bi zaman alıyor.

Resim 2 - Video normal bir şekilde başlıyor ve yükleme çubugu gördügünüz gibi baglantının hızına göre ilerleme çubugundan daha n-önce gidiyor.Bu arada halen sag taraftaki video ön izlemelerinden eser yok.

Resim 3 - Olması gereken son görüntü....
Video normal bir seyrinde gidiyor ve sag taraftaki önizlemeler açık.

-
sadece bağlantı hızıyla sorun hallolmuyor dostum :) cpu kullanımı ram ekran kartı felan herbişey etkilidir.