Youtube Ve Facebook Soru
-
İyi günler
Şimdi ben bir film sitesi açacağım tamamen kendi uploadlarımız. Tbtde konumda var hatta gunluk guncel filmler diye.
Ancak sitede online izleme isterseler indirme seceneği olacak.
Şimdi gecenlerde gördüm Youtube de film upload edilebiliyor. Hatta facebookda youtube entegrelı filan oluyor dedi birisi.
Yotubede nasıl oluyor bu sınırlama yokmuydu Youtubede.
-
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------İyi günler
Şimdi ben bir film sitesi açacağım tamamen kendi uploadlarımız. Tbtde konumda var hatta gunluk guncel filmler diye.
Şimdi gecenlerde gördüm Youtube de film upload edilebiliyor. Hatta facebookda youtube entegrelı filan oluyor dedi birisi.
-----------------------------Benim bildiğim videonun kalitesine göre bir sınırlandırma vardı. Mesela 25 dk'lık videonun görüntü kalitesini düşürüp 14 dk ayarına indiriyorlardı. Aynı taktikle film attım facebooka 40 dakikalık insan neslinin üremesi ile ilgili belgeseli yüklemiştim. Sanıyorum aynı mantık devam ediyor. Birde ardık Youtu'da sınırları kaldırmak için Paypal'dan ödeme aldığını duydum şahsen denemişliğim olmadığından bilemiyore tabi...
Edit: facebook konusu olduğundan silinebilitesi mevcut konu
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------Benim bildiğim videonun kalitesine göre bir sınırlandırma vardı. Mesela 25 dk'lık videonun görüntü kalitesini düşürüp 14 dk ayarına indiriyorlardı. Aynı taktikle film attım facebooka 40 dakikalık insan neslinin üremesi ile ilgili belgeseli yüklemiştim. Sanıyorum aynı mantık devam ediyor. Birde ardık Youtu'da sınırları kaldırmak için Paypal'dan ödeme aldığını duydum şahsen denemişliğim olmadığından bilemiyore tabi...
Edit: facebook konusu olduğundan silinebilitesi mevcut konu
-----------------------------Facebook beğen filan demiyorum ya Video konusu . Kalitesini düşürerek itileyebiliyoruz facebooka yani.
-
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------kalktı hocam o 10 saatlik videolar bile var. Bişi olmanda gerekmiyor.
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------kalktı hocam o 10 saatlik videolar bile var. Bişi olmanda gerekmiyor.
-----------------------------Hadiya dur şu anda çok yoğunumda deniyim ben onu tamamdır hocam.
-
youtube a girerseniz yazıyı görürsünüz ztn
Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes.
-
google video kapatılma kararı alındıktan sonra youtubeda "yönetmen" sıfatıyla uzun süreli videolar koyabiliyoruz.. Ama yönetmen sıfatıyla üyelik alabilmemiz için uzun süredir kullanılan bir kullanıcı adını yönetmen olarak çeviriyoruz du önceden.. Şuan değiştimi bilmiyorum ama yukarda anlattığım gibiydi yaklaşık 3 ay öncesi.