Youtube Video Ayarları (Soru)
-
Merhaba arkadaşlar.
Ben sevgilimin doğum günü olması sebebiyle, youtubeye bir video yükledim. (Bilenler vardır)
Fakat bu video'yu mobilde açamıyorum. "Kullanıcı bu video'yu mobil gösterime açmamıştır." yazıyor. Ben telefondanda izleyebilmek istiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Video bu :
-
malesef sorunun cevabını bilmiyorum ama eğer sevgilin ingiliz değilse bu videoyu ona sunma derim çok itici olmuş bence
-
Telefonun modeli ne ? Şuan ben telefondan izleyebiliyorum.
-
bende tabletten izleyebiliyorum.bi sorun yok
-
android ile kendi browseri, opera mobil ve yüklü youtube programı ile denedim dediğin gibi içerik sahibi bu videoyu mobil kullanım için sunmadı
yazıyor..
bende 2 yıl önce kız arkadaşıma anniversary için bi video hazırlamıştm ama resimlerle tabii. en son da küçük bi konuşma yapmıştım ingilizce :) o
aklıma geldi. ben 8 saate yakın uğraşmıştım hazırlamak için :)
edit: çözüm için eleman şunu yazmış
If you are the one who uploaded the video, then sign into your account, go to Video Manager, find the video you want to make available, click edit info and then scroll down to syndication click it and then select yes.
Scroll up and click "Save changes" and you're done.
If the video is still not available, it could be due to copyright, or the video just hasn't completely finished updating on the site.
unbalanced tarafından 14/Şub/13 02:28 tarihinde düzenlenmiştir -
muzigin ismi ne hocam ?
-
/ /@geniuss
Summer Wine
/ /@yanak
/ /@Bico
Iphone ve Samsung Note'de denedik. Nokia'dada açmadı./ /@jawsap67
Kız rus çoktan gönderdim, izledi bile. :)
-
unbalanced bunu yazdı
android ile kendi browseri, opera mobil ve yüklü youtube programı ile denedim dediğin gibi içerik sahibi bu videoyu mobil kullanım için sunmadı
yazıyor..
bende 2 yıl önce kız arkadaşıma anniversary için bi video hazırlamıştm ama resimlerle tabii. en son da küçük bi konuşma yapmıştım ingilizce :) o
aklıma geldi. ben 8 saate yakın uğraşmıştım hazırlamak için :)
edit: çözüm için eleman şunu yazmış
If you are the one who uploaded the video, then sign into your account, go to Video Manager, find the video you want to make available, click edit info and then scroll down to syndication click it and then select yes.
Scroll up and click "Save changes" and you're done.
If the video is still not available, it could be due to copyright, or the video just hasn't completely finished updating on the site.Hoca sendikasyon var ama. Ne evet, ne hayır diye bir seçenek var tek yazdığı : ""