Youtube Video İzlerken Donuyor Nedendir?
-
Hocalar bazen youtube da video izlerken böyle hafif donmalar ve takılmalar yaşıyorum (internet kaynaklı değil) video tam oluyor onda sorun yok fakat bazen kasılmalar oluyor. Bir kaç film izlerkende başıma gelmişti. Ekran kartı driver kaynaklımıdır ?
Edit: Hocalar pardon istediğiniz soruların cevaplarını yazayım
PC özellikleri: İ7 2630QM İşlemci
8gb ddr3 ram
120 gb ssd hdd (550mb okuma ve yazma)
2 gb gefourse gt540m ekran kartı
win7 enterprise 64bit işlemci (full ingilizce işletim sistemi)
Tarayıcı ise Mozilla firefox -
ekran kartı sürücüsünün dışında
video izlediğin sırada eğer bilgisayar başka işlem yapıyorsa(antivirüsün oto virus taraması güncellemesi yada başka bir işlem gibi) donmaların olması normaldir
edit: biligsayarın özellikleri az biraz düşükse bahsettiğim şekilde normaldir :)
zalimadam tarafından 23/Eyl/12 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Tarayıcı Mozilla Firefox mu ?
-
hocalar ilk mesajımı editleyip istediğiniz soruların cevaplarını yazdım browser firefox. ekran artı driver ise en son çıkanı
-
zalimadam bunu yazdı
video izlediğin sırada eğer bilgisayar başka işlem yapıyorsa(antivirüsün oto virus taraması güncellemesi yada başka bir işlem gibi) donmaların olması normaldir
edit: biligsayarın özellikleri az biraz düşükse bahsettiğim şekilde normaldir :)
hocam hani pek başka işlem yapmıyorum internet sekmeler açık kaspersky internet security sürekli açık ama o pc özelliklerine göre bunlarıda kapatacaksam bilgisayarı çöpe atayım :D
-
Flash Player ı güncelle . Farklı tarayıcılarda dene .
-
HanDsomE bunu yazdızalimadam bunu yazdı
hocam hani pek başka işlem yapmıyorum internet sekmeler açık kaspersky internet security sürekli açık ama o pc özelliklerine göre bunlarıda kapatacaksam bilgisayarı çöpe atayım :D
birisi bu arkadaşa kaspersky internet security nin sistemi nekadar yorduğunu söylesin
iyi bir antivirüstür ama onu kaldırdığına videodaki donmaların kalktığını göreceksın
dehşetülvahşet derecede sistemi yorar bilgin olsun
-
zalimadam bunu yazdıHanDsomE bunu yazdızalimadam bunu yazdı
birisi bu arkadaşa kaspersky internet security nin sistemi nekadar yorduğunu söylesin
iyi bir antivirüstür ama onu kaldırdığına videodaki donmaların kalktığını göreceksın
dehşetülvahşet derecede sistemi yorar bilgin olsun
hocam peki alternatif bi antivirüs önerebilirmisin ? Çünkü bu özellikleri bile yoruyorsa o program hangi sistemde çalıştırılabilir ki ?
-
Ben felsefe olarak anti virüs kullanmıyorum daha doğrusu nedendir bilinmez anti virüslerden hoşlanmıyorum hiç ama önerim windows security essentials kullan sistemi zerre kasmaz ve en önemlisi ücretsizdir
-
Lotus bunu yazdı
Ben felsefe olarak anti virüs kullanmıyorum daha doğrusu nedendir bilinmez anti virüslerden hoşlanmıyorum hiç ama önerim windows security essentials kullan sistemi zerre kasmaz ve en önemlisi ücretsizdir
Hocu Gidipte Celeron Pc ye kurmassın herhalde P.4 ün üstünde bişi yap