folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube Video İzlerken Donuyor Nedendir?

Youtube Video İzlerken Donuyor Nedendir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar bazen youtube da video izlerken böyle hafif donmalar ve takılmalar yaşıyorum (internet kaynaklı değil) video tam oluyor onda sorun yok fakat bazen kasılmalar oluyor. Bir kaç film izlerkende başıma gelmişti. Ekran kartı driver kaynaklımıdır ?

Edit: Hocalar pardon istediğiniz soruların cevaplarını yazayım
    PC özellikleri: İ7 2630QM İşlemci
    8gb ddr3 ram
    120 gb ssd hdd (550mb okuma ve yazma)
    2 gb gefourse gt540m  ekran kartı
    win7 enterprise 64bit işlemci (full ingilizce işletim sistemi)

Tarayıcı ise Mozilla firefox

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ekran kartı sürücüsünün dışında

video izlediğin sırada eğer bilgisayar başka işlem yapıyorsa(antivirüsün oto virus taraması güncellemesi yada başka bir işlem gibi)  donmaların olması normaldir

edit: biligsayarın özellikleri az biraz düşükse bahsettiğim şekilde normaldir :)

zalimadam tarafından 23/Eyl/12 17:31 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Tarayıcı Mozilla Firefox mu ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocalar ilk mesajımı editleyip istediğiniz soruların cevaplarını yazdım browser firefox. ekran artı driver ise en son çıkanı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

video izlediğin sırada eğer bilgisayar başka işlem yapıyorsa(antivirüsün oto virus taraması güncellemesi yada başka bir işlem gibi)  donmaların olması normaldir

edit: biligsayarın özellikleri az biraz düşükse bahsettiğim şekilde normaldir :)

hocam hani pek başka işlem yapmıyorum internet sekmeler açık kaspersky internet security sürekli açık ama o pc özelliklerine göre bunlarıda kapatacaksam bilgisayarı çöpe atayım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Flash Player ı güncelle . Farklı tarayıcılarda dene .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

hocam hani pek başka işlem yapmıyorum internet sekmeler açık kaspersky internet security sürekli açık ama o pc özelliklerine göre bunlarıda kapatacaksam bilgisayarı çöpe atayım :D

birisi bu arkadaşa kaspersky internet security nin sistemi nekadar yorduğunu söylesin

iyi bir antivirüstür ama onu kaldırdığına videodaki donmaların kalktığını göreceksın

dehşetülvahşet derecede sistemi yorar bilgin olsun

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    HanDsomE bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

birisi bu arkadaşa kaspersky internet security nin sistemi nekadar yorduğunu söylesin

iyi bir antivirüstür ama onu kaldırdığına videodaki donmaların kalktığını göreceksın

dehşetülvahşet derecede sistemi yorar bilgin olsun

hocam peki alternatif bi antivirüs önerebilirmisin ? Çünkü bu özellikleri bile yoruyorsa o program hangi sistemde çalıştırılabilir ki ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Ben felsefe olarak anti virüs kullanmıyorum daha doğrusu nedendir bilinmez anti virüslerden hoşlanmıyorum hiç ama önerim windows security essentials kullan sistemi zerre kasmaz ve en önemlisi ücretsizdir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Ben felsefe olarak anti virüs kullanmıyorum daha doğrusu nedendir bilinmez anti virüslerden hoşlanmıyorum hiç ama önerim windows security essentials kullan sistemi zerre kasmaz ve en önemlisi ücretsizdir

Hocu Gidipte Celeron Pc ye kurmassın herhalde P.4 ün üstünde bişi yap

Memento Mori
Toplam Hit: 2322 Toplam Mesaj: 10