Youtube Video Linklerini Nasıl Bulabiliriz Bir Fikri Olan Var Mı ?
-
Beyler embed kod kullanmaktan ziyade php sitemde bot yardımı ile youtube de ki video url lerini bulup yayınlamak istiyorum.. Net te baya araştırdım işe yarar birşey bulamadım açıkcası..
YOutube video linklerini nasıl bulabiliriz bir fikri olan var mı ?
-
Özel player kullanacaksın.Eklentinin ismi aklıma gelmiyor ama yazıyı gönderirken youtube linkini yazıp gönderince video youtube'tan geliyor ama video player farklı oluyor.Yalnız videonun altında youtube logosu çıkıyor ve o linke tıklarsan youtube ye gidiyorsun.
-
Kullandığım eski scripti bulursam video linklerinin nasıl çekildğini anlatırım ama videoyu çekmene rağmen video çalışmayacak çünkü youtube reklamları çıkmayınca video görünmüyor.
-
coder2 bunu yazdı
Beyler embed kod kullanmaktan ziyade php sitemde bot yardımı ile youtube de ki video url lerini bulup yayınlamak istiyorum.. Net te baya araştırdım işe yarar birşey bulamadım açıkcası..
YOutube video linklerini nasıl bulabiliriz bir fikri olan var mı ?
örnek olarak : http://www.youtube.com/watch?v=7LHHrM0xa98 ( yayınlayacağımız videonun linki )
aynen burada görüldüğü gibi (=) işaretinden sonrası kalacak şekilde kopyalıyoruz 7LHHrM0xa98 aynen böyle görünecek. daha sonra bu bölümü 7LHHrM0xa98 mouse ile işeretleyerek üstte bulunan youtube kodu ekle
işaretine tıklıyoruz ve çıkan 2 kodun arasına yapıştırıyoruz.işlem tamam aynen aşağıdaki gibi
[youtube]7LHHrM0xa98[/youtube]internette araştrma yaptım bu konuyu gördüm bir sitede, acba tam olarak aradığın bu mu.?
Memati92 tarafından 03/Şub/13 19:16 tarihinde düzenlenmiştir -