folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube Video Sorunu

Youtube Video Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Slm A müritler  ben 2 ay once ınternetımı 8 mb baglattım sadece su youtubedakı vıdeoları net ve hızlı ızleyebılmek ıcın ınternetım 8 mb oldugu halde kısıtlı ilerliyor videolar ha 2 kullanıyosun ha 8 farketmıyor hep aynı hızda ılerlıyor tamam donmuyor ama ılerlemıyorda bu sadece youtubeda deıl bır cok online video izlediğim sitelerdede yapıyor bu bende takıntı halıne geldı mesela metacafeden izledigim videolar anında doluyor ı butun ınternetı cekıyor ama youtubedan bır vıdeo actıgında ınternet hızına baktıgında 7000 yerıne 6000 gelıyor yane tam internetini çekmiyor bunun için bıldıgınız 1 program varmı 

itsin oglum sen adam degilsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

başka   Internet Explorerler dene   opera--Mozilla Firefox-Google Chrome-Maxthon-  vs. yada

http://www.java.com/tr/ yeniden yukle.vs

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

onları biz denedik sorun devam ediyor javayla alakası olduğunu sanmıyorum denedim olmadı çünki genede saol kardeşim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

www.hizinitestet.com dan bi bak bakalım hızın kaç?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

kaspersky kullaniyorsan normaldir.

kaspersky gelen paketleri taramak icin biriktirme yapiyor. buda videolarin gec yuklenmesine sebeb oluyor. ozellikle facebook'ta felan.

daha oncede forumda tartisilmisti bu konu.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sadece dnslerini degistir

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler ben deepfreeze kullanıyorum antivirüs kullanmıyorum dns kapatıp denedim olmadı hız konusunda hala 7 mb geliyor normal yane ztn 1 dosya download etsem 900 le ındırıyor ayrıca bazı sitelerde hala 10 dk lık 1 hd movie bile 30 saniyede dolduruyor youtube da 240 la açtığın 1 movie bile 5 dk bekletiyor  sorun nette deil yane biz çözemedik nerde sorun acayip takıntı yaptım bu sorunu coğu online izleme sitelerinde bu problem oluyor flash playerden zannedik son sürümünü yükledik sorun hala devam ediyor 

Toplam Hit: 824 Toplam Mesaj: 7