folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Youtube Videolarını Daha Hızlı Yükleyin

Youtube Videolarını Daha Hızlı Yükleyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Ücretsiz yazılım Speedbit Video Accelerator ile YouTube videoları roket hızında yükleniyor !

Eğer siz de bir sınırsız 256Kbp/s ADSL kullancısı iseniz ve YouTube'dan video izlemek sizin için çileye dönüyorsa CHIP Online olarak bu çileye nasıl son vereceğinizi açıklıyoruz.

Ücretsiz yazılım Speedbit Video Accelerator, YouTube videolarının daha çabuk yüklenmesini sağlıyor. Yazılım, YouTube videolarının takılmasına neden olan ve yavaş bağlantı hızlarından kaynaklanan Buffer sorunun çözüyor.

Aslında ilk olarak şöyle düşünebilirsiniz; bağlantım hızlı olmadıkça nasıl videoları sorunsuz izleyebilirim. Bu sorunun cevabı ise basit: Yazılımın çalışma tekniği indirme hızlandırma yazılımlarının (Download Accelerator) mantığı ile çalışıyor; normalde tek bir bağlantı ile indirme yapılırken bu yazılımlar sunucu ile birkaç bağlantı kurarak adeta dört koldan veriyi emiyorlar. İşte Speedbit Video Accelerator'ın yaptığı da bu.
    Tarayıcılar (IE,Opera,Firefox..) video'yu yüklerken YouTube ile tek bağlantı kuraraken Speedbit Video Accelerator bu bağlantı sayısını artırıyor ve videoyu birkaç koldan birden parçalara ayırıp çekiyor. Bu da artık 256 Kbp/s ile bile sorunsuz YouTube keyfi anlamına geliyor.

Speedbit Video Accelerator bu hizmetin yanında YouTube gibi birçok sitede birden anında video araması yapmanızı sağlıyor. Yazılımın en son izlenen 10 videoyu hafızasında tutması ise bir başka güzel özelliği.

Download: http://www.speedbit.com/video_accelerator/

Kaynak : http://www.chip.com.tr

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    SaoL işime Yarayacak

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    çok saol emeğine sağlık işimizi en ii görür herhal beklemeyik artıkın

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacım kota fazla götürmez değilmi hızlı yüklesin de aman aman neyse haftaya amcaoğluna bilgisayar alınsın sen işe yarıycaksın

bide video nereye iniyor

bi sn bende sildim şimdi hacım indirilen yeri bulamadım hemde hızın a.qoyuyor

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Program Aktif HaLde oLdumu Adam Gibi Bir Siteye Giremion, Çok YavaşLatıor Ya! SiLdim.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Aktifken interneti  yava$latıyor.Çünki Hayvan gibi nete asılıor :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    216 kullanıyorum ve çile çekiyorum saol niko hacı süper bu program :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    gerçekten güzel bişiye benziyor.bi deneyelim hızlandırıyorsa teşekkürler ;)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1190 Toplam Mesaj: 8