Youtube Videolarını Mp3 Olarak İndirmek İçin Program {İstek}
-
Free YouTube to MP3 Converter adlı meret işimi görmüyor bazen indiriyor bazense hata veriyor. Free YouTube to MP3 Converter tarzında başka youtubedeki videoları mp3 olarak indirmemi sağlayacak bildiginiz kaliteli bi program var mı arkadaşlar?
-online olarak mp3 yapıp indirten siteler var biliyorum ama ben program kullanmak istiyorum.
-Free YouTube to MP3 Converter kafasına göre bazen ceviriyor bazen cevirmiyor..
-teşekkürler..
-
firefox downloadhelper plugin i converter ile beraber geliyor direk çevrilmiş şekilde indiriyor
-
DownloadHelper eklentisi indirdikten sonra çeviriyor hocam. Bana eklenti değil program lazım;
masaüstüme kısayolunu koymalıyım, programı açınca youtube linkini yapıştırmalıyım indir dediğimde mp3 olarak indirmesi lazım. :S
-
save2pc
gugıla save2pc full yaz keyfine bak.
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------DownloadHelper eklentisi indirdikten sonra çeviriyor hocam. Bana eklenti değil program lazım;
masaüstüme kısayolunu koymalıyım, programı açınca youtube linkini yapıştırmalıyım indir dediğimde mp3 olarak indirmesi lazım. :S
-----------------------------
:D e zaten indirirken çevircek hali yok ben başka program kullanmana gerek kalmaz anlamında öyle söylemiştim:D
-
http://rapidshare.com/files/175616976/Save2PC_Pro_v3.4.3.0.rar.html
bari tam olsun dedim linki verdim hayrını gör.
-
eyvallah teşekkür ederim bende ararken programın screen shot unu gördüm baya güzel bişeye benziyor. tek programda ister mp3 ister mp4 ister avi mpeg ne tür istersen o tür kaydediyor. tekrar saol.