Youtube Videolarını Wifi Üzerinden Televizyondan İzleten Sistem
-
arkadaşlar bilindiği üzere bu sistem youtubeda kullanılıyor cepten de pc den de oluyor cihazları youtube.com/pair bölümünden eşleştirince.
eğer wifi üzerinden kablosuz olarak böyle bir şey oluyorsa bunu youtube olmadan da bir program vasıtasıyla falan açtığımız videoyu tv ye bağlayamıyor muyuz?
-
Telefonlardaki air sharing bu işe yarıyor sanırım hocam (bilgim yok olmaz zaten hiç ) :D
-
DLNA teknolojisi diye biliyorum, TV'nin desteklemesi gerekiyor.
-
gomplayerdan açtık videoyu hdmi kablosu olmadan tv ye bağlanamaz mıyız?
-
hocam bahsettiğin olay smart tv lerde bulunan Youtube uygulaması ile yapılıyor diye biliyorum. Zaten smart ise, aynı ağda bulunan bilgisayar telefon gibi cihazlardaki videoları açabilirsin. Windowsta medya akış ayarları olması lazım. Ama yüksek bitrate li, Full hd filmler akıcı olmayabilir , haberin olsun.
-
akustikelektrik bunu yazdı
hocam bahsettiğin olay smart tv lerde bulunan Youtube uygulaması ile yapılıyor diye biliyorum. Zaten smart ise, aynı ağda bulunan bilgisayar telefon gibi cihazlardaki videoları açabilirsin. Windowsta medya akış ayarları olması lazım. Ama yüksek bitrate li, Full hd filmler akıcı olmayabilir , haberin olsun.
evet hocam bende de smart tv var youtubeden yapabiliyorum bunu.
normal sekilde yapilabiliyor mu yapiliyorsa nasil yapiliyor onu merak ediyorum
-
telden açtığında teldeki görüntüyü tvye göndermiyor ki. videonun linkini gönderiyor, tv ayrı olarak onu açıp oynatıyor. yani gomplayerdaki videoyu o sistemle tvde oynatamazsın.
-
Hocam bir ara kadıköyde bir cihaz görmüştüm. Bilgisayarın ekran görüntüsünü kablosuz olarak lcd tv ye aktarıyordu. O tam aradığınız şey bence
-
@prometheus açıklayıcı bir cevap oldu sağol
@yazılımcı sağol hocam o cihazı araştıracağım.
-
ezcast pc deki goruntuyu tv ye aktarma ile 90 tl civari s-link
http://www.youtube.com/watch?v=X1rvqepMVyw
yada uydu alıcısı yumatu spark (tavsiye ederim)