folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube Yüklediğim Video Sadece Hd İzlensin

Youtube Yüklediğim Video Sadece Hd İzlensin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Video yukledım fakat 240p den baslıyor 1080 e kadar secenek var, ben sadece 720 ve 1080 olsun ıstıyorum aradım aradım bır turlu bulamadım varmı bılen

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

türkiye'den bağlanan ttnet müşterilerini komple hedef kitleden çıkarmak istiyorsun sanırım.. güzel yöntem..

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Video yukledım fakat 240p den baslıyor 1080 e kadar secenek var, ben sadece 720 ve 1080 olsun ıstıyorum aradım aradım bır turlu bulamadım varmı bılen

otomatik olarak atıyor diye biliyorum video pixelini. İnternet hızı malum Hep 1080p izliyoruz (!)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

link isteruk

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

yok öyle bir olay. sadece yaşam kentlerdeki yada amerikadakiler izlemiyor o videoları. pakistandan yada ücra köylerden dandik bağlantıyla izleyenler de var. onları da düşünerekten otomatik yapmışlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Teknolojinin yeni gittiği yerler ne olacak. Herkeste hd videoyu kaldirabilecek internet malesef yok. Zaten bilinçli bir kişi ise kendisi ayarlar isler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

öyle bir olay yokta sen girip üyeliğinden ayar yapabiliyorsun bana hep 240p video oynat ekranı büyütsemde 240p olsun ben yavaş hızda internet kullanıcısıyım modu var :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

türkiye'den bağlanan ttnet müşterilerini komple hedef kitleden çıkarmak istiyorsun sanırım.. güzel yöntem..

ahaha :))

hocam öyle bi video hiç görmedim ben. milyon izlenen videoda bile 240 var. yutup ayarlıyo onu. kaldı ki senin hızına göre otomatikman seçiyo sen tabi sonra da değiştiriebiliyon.

Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 8