Youtube Yüklediğim Video Sadece Hd İzlensin
-
Video yukledım fakat 240p den baslıyor 1080 e kadar secenek var, ben sadece 720 ve 1080 olsun ıstıyorum aradım aradım bır turlu bulamadım varmı bılen
-
türkiye'den bağlanan ttnet müşterilerini komple hedef kitleden çıkarmak istiyorsun sanırım.. güzel yöntem..
-
Bosluk bunu yazdı
Video yukledım fakat 240p den baslıyor 1080 e kadar secenek var, ben sadece 720 ve 1080 olsun ıstıyorum aradım aradım bır turlu bulamadım varmı bılen
otomatik olarak atıyor diye biliyorum video pixelini. İnternet hızı malum Hep 1080p izliyoruz (!)
-
link isteruk
-
yok öyle bir olay. sadece yaşam kentlerdeki yada amerikadakiler izlemiyor o videoları. pakistandan yada ücra köylerden dandik bağlantıyla izleyenler de var. onları da düşünerekten otomatik yapmışlar.
-
Teknolojinin yeni gittiği yerler ne olacak. Herkeste hd videoyu kaldirabilecek internet malesef yok. Zaten bilinçli bir kişi ise kendisi ayarlar isler.
-
öyle bir olay yokta sen girip üyeliğinden ayar yapabiliyorsun bana hep 240p video oynat ekranı büyütsemde 240p olsun ben yavaş hızda internet kullanıcısıyım modu var :D
-
muaythaist bunu yazdı
türkiye'den bağlanan ttnet müşterilerini komple hedef kitleden çıkarmak istiyorsun sanırım.. güzel yöntem..
ahaha :))
hocam öyle bi video hiç görmedim ben. milyon izlenen videoda bile 240 var. yutup ayarlıyo onu. kaldı ki senin hızına göre otomatikman seçiyo sen tabi sonra da değiştiriebiliyon.