Youtube Yüklediğim Videoyu Uzun Buldu Ve Sildi
-
Attığım video tam 25 dakika ama uzun buldu ve sildi youtube.
Örneğin 1 saatten daha uzun olan videolarda var neden böyle oldu anlamadım
Bilen varmı ?
http://www.youtube.com/watch?v=bE20M_bRC_s -
normal kullanıcılar 15dkdan fazla yükleyemiyor.Benim çok eski bir youtube hesabı vardı onda kabul edyodu ama onuda banladı :D
-
Youtube 15 dakikadan uzun video hakkını eski ve copyright claim i bulunmayan tüm üyelerine karşılıksız verdi. Yeni üyelerde ise cep telefonunla kendini konfirme etmeni istiyor daha sonra kısa bir süre içerisinde hesabını güncelliyor. Telefon numaranla (adamların fişlemede artık çağ atladığına dalalettir) kendini doğrula
-
videoyu 2 parta bolup yukle
-
hesabını onaylatman lazım. Telefon numarana şifre gönderiyorlar. Doğrulamayı yaptıktan sonra uzun videoları yükleyebiliyorsun.
-
o değilde konuya bakayım dedim 1 saattir şabanı izliyourm :D
-
konuya bakayım derken filme daldım he. :D
-
aynı sorunu yazmak için girdim. bir baktım konu açılmış bir an heyecanlandım. benim de aynı sorunum var. işin ilginç tarafı ben hesabımı zamanında onaylatmıştım ve daha da ilginci daha önce 3 tane falan full film yükledim şimdi yayındalar. fakat son yüklediklerim hata veriyor ve verilen hatayı tıklayınca beni yardım sayfasına yönlendiriyor. orada da ne yapacagımı anlayamadım. resimden de anlasılacagı gibi daha önce yaklasık 2 saatlik filmi kabul etmiş fakat sonrasındakileri hiç kabul etmiyor. bunun bir limiti mi var yoksa ?