folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Youtube"A Video Upload Ederken Sorun Yaşıyorum...

Youtube"A Video Upload Ederken Sorun Yaşıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Arkadaşlar youtube a host dosyasına

208.117.236.70 youtube.com
    208.117.236.70 www.youtube.com

yazarak giriş yapıyorum.Bugün ise youtube ye video upload yapmaya çalıştım fakat sürekli sorunlarla uğraşıyorum.Normal youtube.com da upload bölümünde video yükleme yaparken Upload Failed: An unknown error occurred. hatası veriyor.DVDVideoSoft Free Youtube Uploader programıyla yapmaya çalışırken de da hata veriyor.Ftunnel Ktunnel Vtunnel ,, tunnel oğlu tunnel bi sitelerden giriş yapıp upload sayfasına girincede Loading...you need Javascript enabled to upload a video diyip duruyor.Upload yapmak için başka nasıl bir yol bulmalıyım bana fikir verin.

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    allah allah o ne la ole ktunnelden zaten online olunmuyordu en son

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    valla aga bi şekilde youtube video eklemem lazım bildiğiniz bir yol varsa anlatın :S

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    google video burayı kullan

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 1195 Toplam Mesaj: 4