Youtube'a Video Yukleyemiyorum
-

Mobil uygulamadan yuklemek icin dosyayi secince boyle bi hata veriyor, depolama izni verilik durumda, google'da aradim bisey cikmadi karsima, sizlerde bi sorun var mi?
-
uygulama değil de, web üstünden dene istersen.
-
Herhangi bi video linkine tiklayinca otomatik uygulamaya geciyo, linki yeni sekmede acincada bos sayfa cikiyo, web arayuzune gecemiyorum
-
ekistradan bir soru soruyum bende tiwittıra video atamıyorum sebebi ne olabilir ki
-
Advanced bunu yazdı
ekistradan bir soru soruyum bende tiwittıra video atamıyorum sebebi ne olabilir ki
atarken ne hatası veriyor? atmak istediğin videonun süresi 2.5 dakikadan uzunsa yüklemez.
-
coLin bunu yazdıAdvanced bunu yazdı
atarken ne hatası veriyor? atmak istediğin videonun süresi 2.5 dakikadan uzunsa yüklemez.
hatası alıyorum
video mp4 formatında ve 38 saniye
-
Advanced bunu yazdıcoLin bunu yazdıAdvanced bunu yazdı
hatası alıyorum
video mp4 formatında ve 38 saniye
şu bölüm açık mı sende?

açıksa buraya girip buradan yüklersen o sorunu aşıyorsun.

ha yok açık değilse. video formatını farklı bir formata çevir. akabinde tekrar mp4'e çevir düzelir. bu dediğim de işe yarıyor.
-
teşekkür ederim saolasın media studio açık değilmiş
videoda sesi çıkarınca yükledi