folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Youtube'da Canlı Yayın Oluşturma (Nasıl?)

Youtube'da Canlı Yayın Oluşturma (Nasıl?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi bizim bir shothouse umuz var, canlı yayında wifi kameralardan yayın yapmak istiyoruz, bunu youtube üzerinden nasıl yapabiliriz? Çekimle eşzamanlı yayın yapacağız.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Aptalca gelebilir ama kameralardan gelen görüntüyü default olarak 4 sayısını aldım bir ekranda 4 bölüme bölersin sonrada hangouts dan ekran üzerinden canlı yayın yaparsın ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı

Aptalca gelebilir ama kameralardan gelen görüntüyü default olarak 4 sayısını aldım bir ekranda 4 bölüme bölersin sonrada hangouts dan ekran üzerinden canlı yayın yaparsın ? 

Site içinde yayınlayacağım aynı anda 8 kamera çalışacak belki 10 kamera çalışacak izleyici sayısı anlık olarak 700 1500 arası olmasını bekliyorum

RETRET tarafından 20/May/15 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    edit samato tarafından 20/May/15 17:04 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Updullah Züçalam :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahramanmi
    kahramanmi's avatar
    Erkek

8 kamera 8 ayrı yayınmı yapacaksın. 8 kamera kullanarak tek bir yayınmı yapacaksın onu anlamadım

Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

hocam yapmak istediğini tam anlamadım ama 8 kameradan falan bahsetmişsin bu iş için en temiz çözüm ustream. pro bi uygulaması olması lazım. kelebek ekran veriyor istediğin şekilde PIP yapıyosun kamera geçişleri mix cut falan her türlü bok var. "başkan youtube diyon okumuyon mu" diyebilirsin ama dediğim gibi isteğini anlamadım

la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    kahramanmi bunu yazdı

8 kamera 8 ayrı yayınmı yapacaksın. 8 kamera kullanarak tek bir yayınmı yapacaksın onu anlamadım

8 ayrı kamera kullanarak hepsini 1 tane web sitesi içinde göstereceğim.

shot house yapısının içinde 8 yada 10 kamera var diyelim her kameradan ayrı ayrı görüntü gelecek, siteye giren istediğini izleyecek canlı olarak.

Toplam Hit: 1121 Toplam Mesaj: 8