Youtube'da Canlı Yayın Oluşturma (Nasıl?)
-
Arkadaşlar şimdi bizim bir shothouse umuz var, canlı yayında wifi kameralardan yayın yapmak istiyoruz, bunu youtube üzerinden nasıl yapabiliriz? Çekimle eşzamanlı yayın yapacağız.
-
Aptalca gelebilir ama kameralardan gelen görüntüyü default olarak 4 sayısını aldım bir ekranda 4 bölüme bölersin sonrada hangouts dan ekran üzerinden canlı yayın yaparsın ?
-
EnesErgun bunu yazdı
Aptalca gelebilir ama kameralardan gelen görüntüyü default olarak 4 sayısını aldım bir ekranda 4 bölüme bölersin sonrada hangouts dan ekran üzerinden canlı yayın yaparsın ?
Site içinde yayınlayacağım aynı anda 8 kamera çalışacak belki 10 kamera çalışacak izleyici sayısı anlık olarak 700 1500 arası olmasını bekliyorum
RETRET tarafından 20/May/15 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
edit samato tarafından 20/May/15 17:04 tarihinde düzenlenmiştir
-
Updullah Züçalam :|
-
8 kamera 8 ayrı yayınmı yapacaksın. 8 kamera kullanarak tek bir yayınmı yapacaksın onu anlamadım
-
hocam yapmak istediğini tam anlamadım ama 8 kameradan falan bahsetmişsin bu iş için en temiz çözüm ustream. pro bi uygulaması olması lazım. kelebek ekran veriyor istediğin şekilde PIP yapıyosun kamera geçişleri mix cut falan her türlü bok var. "başkan youtube diyon okumuyon mu" diyebilirsin ama dediğim gibi isteğini anlamadım
-
kahramanmi bunu yazdı
8 kamera 8 ayrı yayınmı yapacaksın. 8 kamera kullanarak tek bir yayınmı yapacaksın onu anlamadım
8 ayrı kamera kullanarak hepsini 1 tane web sitesi içinde göstereceğim.
shot house yapısının içinde 8 yada 10 kamera var diyelim her kameradan ayrı ayrı görüntü gelecek, siteye giren istediğini izleyecek canlı olarak.