folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube'da Yüklediğim Videonun Kalitesi Düşüyor

Youtube'da Yüklediğim Videonun Kalitesi Düşüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

SA müridler. Youtube'a video atmaya çalışıyorum fakat attığım videolar 360p olarak yükleniyor. videonun kendi kalitesi iyi fakat youtube'a gelince kalite düşüyor ne yapmak lazım ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Videonun orjinal çözünürlüğü ne? Ayrıca video boyutu büyük ise biraz zaman alıyor youtube'un işlemesi, zamanla geliyor diğer seçenekler.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

nası bulurum o çözünürlüğü ? timelapse videosu 1dk 116mb mp4 30 frame rate, width 1920 height 1080 sanırım bunlar ama youtube'a atınca leş gibi. hiçbişi seçilmiyor

edit: hocam videoyu işliyor bitiyor.sonra linke gidip tıklıyorum sadece 360p var. yani işleme fln bitmiş durumda bu şekilde oluyor

Ekerci tarafından 19/Haz/16 12:39 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

videonun işlenmesi uzun sürüyor hocam biraz bekle HD seçenekleri gelir 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

videonun işlenmesi uzun sürüyor hocam biraz bekle HD seçenekleri gelir 

hocam hani aşamadan sonra gelio ? videoyu yayınlıyorum linkten izlemeye başlıyorum halen hd seçeneği yok

bu aşamada işlenmesi bitmiş olmuo mu ?

Ekerci tarafından 19/Haz/16 13:02 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Tamam hocam o işleme farklı. Sen videoyu upload ettin artık youtube'un kendi converterı videoyu işleyecek ve kısa bir süre sonra 480-720-1080 gibi seçenekleri ekleyecek.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

gelmiş kendiliğinden...garip... neyse konu silinebilir. saolun yardımlarınız için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

gelmiş kendiliğinden...garip... neyse konu silinebilir. saolun yardımlarınız için

:D kendiliğinden diyosun hocam hâlâ demişler ya bekle işleyince ekliyor diye :D

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

Konu niye silinsin? Baska birileri gorup yeni biseylermi ogrenmesin? iyice babanizin ciftligine cevirdiniz.

delimiyim ben?
Toplam Hit: 891 Toplam Mesaj: 9
youtube youtube