Youtube'da Yüklediğim Videonun Kalitesi Düşüyor
-
SA müridler. Youtube'a video atmaya çalışıyorum fakat attığım videolar 360p olarak yükleniyor. videonun kendi kalitesi iyi fakat youtube'a gelince kalite düşüyor ne yapmak lazım ?
-
Videonun orjinal çözünürlüğü ne? Ayrıca video boyutu büyük ise biraz zaman alıyor youtube'un işlemesi, zamanla geliyor diğer seçenekler.
-
nası bulurum o çözünürlüğü ? timelapse videosu 1dk 116mb mp4 30 frame rate, width 1920 height 1080 sanırım bunlar ama youtube'a atınca leş gibi. hiçbişi seçilmiyor
edit: hocam videoyu işliyor bitiyor.sonra linke gidip tıklıyorum sadece 360p var. yani işleme fln bitmiş durumda bu şekilde oluyor
Ekerci tarafından 19/Haz/16 12:39 tarihinde düzenlenmiştir -
videonun işlenmesi uzun sürüyor hocam biraz bekle HD seçenekleri gelir
-
adeleks bunu yazdı
videonun işlenmesi uzun sürüyor hocam biraz bekle HD seçenekleri gelir
hocam hani aşamadan sonra gelio ? videoyu yayınlıyorum linkten izlemeye başlıyorum halen hd seçeneği yok
bu aşamada işlenmesi bitmiş olmuo mu ?
Ekerci tarafından 19/Haz/16 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Tamam hocam o işleme farklı. Sen videoyu upload ettin artık youtube'un kendi converterı videoyu işleyecek ve kısa bir süre sonra 480-720-1080 gibi seçenekleri ekleyecek.
-
gelmiş kendiliğinden...garip... neyse konu silinebilir. saolun yardımlarınız için
-
Ekerci bunu yazdı
gelmiş kendiliğinden...garip... neyse konu silinebilir. saolun yardımlarınız için
:D kendiliğinden diyosun hocam hâlâ demişler ya bekle işleyince ekliyor diye :D
-
Ekerci bunu yazdı
Konu niye silinsin? Baska birileri gorup yeni biseylermi ogrenmesin? iyice babanizin ciftligine cevirdiniz.