Youtubedan Toplu Video Nasıl İndirebilirim?
-
müritler merhaba,
yine arşiv yenileme/ duzenleme çabaları içerisindeyim fakat her videoya tıklayıp sağ tık yaptıktan sonra indirmek biraz z15 bin gibi bir rakam söz konusu. arama yaptığımda sayfada olan videoları indirecek yada bir userin butun videolarını indirebilecek bir program vs varmıdır?
bir userin videolarını indirirse super olur valla :d
yardım ederseniz cokseinirim.. zira indir indir artık başım ağrımaya başladı.. yoruldum..
-
Bende aynı soruyu, fizy için soruyorum :D
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
Bende aynı soruyu, fizy için soruyorum :D
-----------------------------o zaman upb -
nasıl baglıcan hoca seriye browserda almayan videoları varsada ben bilmiyorum ama sanmıyorum da suan için sacma bence
-
ya arama yapıp sayfadaki videoları çeksede olur.
-
bi ara döküman yazmıştım. belki faydası olur.
http://www.tahribat.com/Dokuman-Youtube-Videolarini-Indirin-166/
gerçi sonra youtube videoları indirmek için programlar vs çıktı ama bu manuel hali :)
-
@ kuytul
butun videoları baştan sona izlersem anam ağlar. ama yontem guzelmiş..
-
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------
yine arşiv yenileme/ duzenleme çabaları içerisindeyim fakat "her videoya tıklayıp sağ tık yaptıktan sonra indirmek" biraz z15 bin gibi bir rakam söz konusu. arama yaptığımda sayfada olan videoları indirecek yada bir userin butun videolarını indirebilecek bir program vs varmıdır?
bir userin videolarını indirirse super olur valla :d
-----------------------------konu up olması için yazıyorum
http://www.youtube.com/user/muyap
bak mesela user'ın profilini açarsan sağ tık yapmana gerek kalmaz.
sağdaki playlist'ten tıklar tıklar indirirsin
ama bu da bi çözüm değil tabi
o yüzden Up
-
kullanıcı sayfasını açınca tüm videoların linkleri sağda var sanırım mozillada mı ne tıkladığın yerin kaynak kodunu veriyodu onunla ilk videodan son videoya kadar kopyalayacaksın jdownloader da açık olucak sanırım grab özelliğinden bu şekilde çoklu faydalanabilirsin o firefox eklentisi neydi acaba kilit nokta o gibi geldi bana hmm yahut flash la ya da orbitle tüm linkleri seçersin sonra bunları kopyalarsın jdownloader yakalar videoları iki aşamalı ama çoklu indirmeni sağlar gbi görünüyor
-
playliste girip share diyeceksin. sonra o share linkini, free youtube downloader programina yapistiracaksin.