Youtubeden Rezillikler Filmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

işte youtube rezillikleri arkadaşlar bu kadar bu videoları izleyen arkadaşlardan ricam ;

izledikten sonra videonun altında sağında çarpı işaretli Flag as Inappropriate yazan yere tıklayıp ve nedenini belirtip youtube sorumlularından videoların kaldırılmasını isteyelim..

--- linkler underzero tarafindan kaldirilmistir ----

Ulu Önder Atatürk'ümüze ve cumhuriyetimize yapilan saygisizlik!

Küstah! Asagilay ici! videolar her geçen gün artmaktadir! Buna bir dur
    demeliyiz!

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    ya düşman olsan bu kadar zarar veremezsin hacı bu sitenin 18.000 üyesi var yarısı tıklasa her videoya 9000 hit kazandırdın ve videoyu üst sıralara tasıdın tebrik ediorum seni

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

kazandırdığı hit bir yana..

bide şöyle bakmak lazım; üye sayısının yarısının yarısı girip şikayette bulunsa kaldırılsın dese.. 4500 kişinin şikayeti de baya bi işe yarar sanırım.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    netkomik bunu yazdı:
    -----------------------------

kazandırdığı hit bir yana..

bide şöyle bakmak lazım; üye sayısının yarısının yarısı girip şikayette bulunsa kaldırılsın dese.. 4500 kişinin şikayeti de baya bi işe yarar sanırım.

-----------------------------

aynen hoja bende iptal ettirebiliriz diye düşünmüştüm :) herkes iptal ettirmek için uğraşsa işler tamam yani

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 1321 Toplam Mesaj: 4