Youtube'taki Reklamlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

youtubedaki reklamlar artık sinir bozmaya başladı. her videonun altından zırt,pırt fırlıo kapatılsada. Bide bugun denk geldim video öncesi ayrı bi tanıtım(reklam) videosu oynadı ve daha sonra izlemek istediigm video ya geçti.her nekadar bu site ücretsizde olsa google gibi bir firmanın bu tarz kullanıcı rahatsız edici reklamları koymasını doğru bulmuyorum.en azından bir cookie kontrolü şart bence 1 kapatılsa 1 saat çıkmasın gibi.yada 1 kere kapatıncao videoda çıkmasın. kapattıkça yenisi çıkıyor bi süre sonra aynı videoyu izlerken
    Ayrıca adsense yayıncı politikalarına baktıgımızda video önü reklam koymak yasak ama kendilerine kendi koydukları kurallar işlemiyor. ve adwords yayıncı politikalarına baktıgımızda adult reklamlara izin vermiyor ama youtube da çıkan reklamlar bir kaç kez denk geldim. şuran büyüsün buran büyüsün. bune nasıl izin veriyorlar ilginç.

neyseki adblock falan var ama başka browser kullanırken veya bşaka pc deyken ufak bişi gibi de gözükse bence sinir bozabiliyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

youtube yi google a şikayet edek :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

block edebileceğin gibi , adamlar o video servisine dünya para harcıyor yeni yeni kar etmeye başladılar bırak olsun o kadar hocam :) 

Toplam Hit: 734 Toplam Mesaj: 3