folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube'ye Yüklediğim Videoya Reklam Koymuşlar

Youtube'ye Yüklediğim Videoya Reklam Koymuşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

youtubeye bir şarkı yüklemiştim bilmem kaç sene önce 70bin izlenme yapmış ve reklam koymuşlar videoya. Reklamın kalkması için yapabileceğeim birşey var mı ? 

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telif hakkı sana ait olmayan videolarda telif hakkına sahip olan firmanın reklam verme yetkisi var diye biliyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Reklam veren firmanın telif hakkıyla alakası olduğunu sanmıyorum, video Ovi va voi videosu reklamveren anıl turizm 

youtube kaldırmadığı ve telif hakkının olmadığı videolara kafasına göre reklam koyabiliyor mu ? Ulan kimsede okummaıştır ki kullanıcı sözleşmesini :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Para kazanmayı da aç boşuna gitmesin :)

Hay Allahım ya , millet www.ytpara.com  da kendını yırtıyor videolarından para kazanmak , izletmek vss ıcın sen reklam konmus dert yanıyorusun :D

Ne diim ben sana :)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

youtube dan nasıl para kazanıyonuz yaw

www.tekno50.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

düzenli bir yükleyici değilim beğendiğim bir parçaydı ve koca youtube bir allan kulu bile yüklememişti ben de yükledim reklamaldığını görünce bi "piç olducanım şarkı" hissine girdim yaa o yüzden varsa yapabilecğeim birşey kaldırmak istiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Millete amelelik yapma hocam sil gitsin videoyu. Bana yar olmuyorsa başkasına niye yar olsun :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 1045 Toplam Mesaj: 7