Youtube'ye Yüklediğim Videoya Reklam Koymuşlar
-
youtubeye bir şarkı yüklemiştim bilmem kaç sene önce 70bin izlenme yapmış ve reklam koymuşlar videoya. Reklamın kalkması için yapabileceğeim birşey var mı ?
-
Telif hakkı sana ait olmayan videolarda telif hakkına sahip olan firmanın reklam verme yetkisi var diye biliyorum.
-
Reklam veren firmanın telif hakkıyla alakası olduğunu sanmıyorum, video Ovi va voi videosu reklamveren anıl turizm
youtube kaldırmadığı ve telif hakkının olmadığı videolara kafasına göre reklam koyabiliyor mu ? Ulan kimsede okummaıştır ki kullanıcı sözleşmesini :D -
Para kazanmayı da aç boşuna gitmesin :)
Hay Allahım ya , millet www.ytpara.com da kendını yırtıyor videolarından para kazanmak , izletmek vss ıcın sen reklam konmus dert yanıyorusun :D
Ne diim ben sana :) -
youtube dan nasıl para kazanıyonuz yaw
-
düzenli bir yükleyici değilim beğendiğim bir parçaydı ve koca youtube bir allan kulu bile yüklememişti ben de yükledim reklamaldığını görünce bi "piç olducanım şarkı" hissine girdim yaa o yüzden varsa yapabilecğeim birşey kaldırmak istiyorum
-
Millete amelelik yapma hocam sil gitsin videoyu. Bana yar olmuyorsa başkasına niye yar olsun :D